• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Υδρευση

ΥΔΡΕΥΣΗ

Φράγμα Χαβρία: Νέα παράταση στις δεσμευτικές προσφορές-Τα έως τώρα δεδομένα

Νέα παράταση δόθηκε στη διαδικασία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για τον μεγάλο διαγωνισμό ΣΔΙΤ, που αφορά στην κατασκευή και διαχείριση του φράγματος Χαβρία στη Χαλκιδική, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 85,4 εκατ. ευρώ (105,89 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ). Η υποβολή των προσφορών είχε δρομολογηθεί για σήμερα (31/10), ωστόσο με τη νέα παράταση η καταληκτική ημερομηνία μετατίθεται για τις 15 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι ως αρχική ημερομηνία για τις προσφορές είχε οριστεί η 17η Οκτωβρίου.

Η ΕΥΑΘ συνεργάζεται με τη ρουμάνικη RAJA-Στόχος η ΝΑ Ευρώπη

Κοινοπραξίες για την ανάληψη έργων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μεταφορά τεχνογνωσίας, κοινή δράση και πρωτοβουλίες για την ενέργεια και την κλιματική κρίση προβλέπει το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψε σήμερα (14/10) η ΕΥΑΘ με τη ρουμάνικη εταιρεία ύδρευσης – αποχέτευσης RAJA S.A., παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σ. Καλαφάτη στο Διοικητήριο.

Η ΕΥΔΑΠ συμμετέχει στο The Boardroom

Η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο των αρχών και της στρατηγικής ESGπου εφαρμόζει, στηρίζει ενεργά και προωθεί τις ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο, ενθαρρύνοντας τη γυναικεία παρουσία σε ηγετικές θέσεις.

 

Ξεκινά ο διαγωνισμός για το έργο υδροδότησης της Κέρκυρας

Ξεκινά ο διαγωνισμός για το έργο Κατασκευής, Λειτουργίας και Συντήρησης της Ύδρευσης Κέρκυρας, μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, προϋπολογισμού 146,15 εκατομμυρίων ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), μετά και την έγκριση από τη Διυπουργική Επιτροπή Έργων ΣΔΙΤ, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΕΥΑΘ: Μείωση στα κέρδη το εξάμηνο

Τα Αποτελέσματα α' εξαμήνου ανακοίνωσε η ΕΥΑΘ την Πέμπτη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου, ανήλθε στο ποσό των €33.826 χιλ. έναντι €34.905 χιλ. της αντίστοιχης οικονομικής περιόδου, σημειώνοντας μείωση κατά € 1.079 χιλ ή 3,09%.

Υδροδοτικό Σύστημα Αθήνας: Ποιοι διεκδικούν το ΣΔΙΤ των €235 εκατ.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες στο διαγωνισμό για το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα της Αθήνας, με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών -που είναι αρμόδιο για το διαγωνισμό- να δίνει το «σήμα» για την έναρξη του ανταγωνιστικού διαλόγου σχετικά με το μεγάλο ΣΔΙΤ, ύψους 235 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΥΑΘ

Τη συγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου σε σώμα ανακοίνωσε σήμερα (23/9) η ΕΥΑΘ.

Αρδευτικά έργα ύψους 6.3 εκατ. ευρώ στην Τρίγλια Χαλκιδικής

Mετά από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά, του αρμόδιου Υφυπουργού για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Στύλιου, o Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρης Οδ. Παπαγιαννίδης υπέγραψε την Έγκριση διακήρυξης του 1ου υποέργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ, ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ''ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' ΤΗΣ Δ.Κ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», της Πράξης με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ, ΑΓΩΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ''ΠΛΑΤΑΝΙΑ'' ΤΗΣ Δ.Κ.Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ», του Προγράμματος: «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 - 2020» – Μέτρο 4, Υπομέτρο 4.3, Δράση 4.3.1 του Π.Α.Α 2014-2020.

ΕΥΑΘ: Σύμβαση με ΑΚΤΩΡ για ανακατασκευή μονάδας ξήρανσης ιλύος

Σε ανακατασκευή της Μονάδας Θερμικής Ξήρανσης ιλύος στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης (ΕΕΛΘ) προχωρά η ΕΥΑΘ, με σκοπό η ιλύς που απομένει από την επεξεργασία των αστικών λυμάτων της Θεσσαλονίκης να είναι καλύτερης ποιότητας με περιβαλλοντικούς όρους, αλλά και μεγαλύτερης αποδοτικότητας κατά τη χρήση της ως λιπάσματος σε αγροτικές καλλιέργειες.

Στη β’φάση ο διαγωνισμός για το υδροδοτικό σύστημα Αττικής-Οι διεκδικητές

Στη δεύτερη φάση πέρασε ο διαγωνισμός για το έργο Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) που αφορά το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα (ΕΥΣ) της Αττικής.

ΕΥΑΘ: Επέκταση διυλιστηρίου- Διπλάσιες ποσότητες νερού το 2024

Ένα εργοστάσιο νερού επί… δύο και διπλάσιες ποσότητες επεξεργασμένου ύδατος από τον Αλιάκμονα αναμένεται να «δώσει» το φθινόπωρο του 2024 η σύμβαση για την κατασκευή της επέκτασης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης (ΕΕΝΘ), η οποία υπογράφηκε σήμερα στο κεντρικό κτίριο της ΕΕΝΘ μεταξύ της EΥΑΘ Α.Ε., της EΥΑΘ Παγίων και της Άκτωρ ΑΤΕ-Ηλέκτωρ Α.Ε.

Στον αέρα ο διαγωνισμός για τα «έξυπνα» υδρόμετρα της ΕΥΑΘ

Μια «νέα εποχή» στις υπηρεσίες νερού στη Θεσσαλονίκη, με μετρήσιμα αποτελέσματα για την προστασία του υδάτινου ισοζυγίου της περιοχής, αλλά και για την τσέπη του καταναλωτή, σηματοδοτεί η επένδυση της ΕΥΑΘ ΑΕ στα ψηφιακά «έξυπνα» υδρόμετρα, ο διαγωνισμός για την προμήθεια και τοποθέτησης των οποίων, προκηρύχθηκε σήμερα (26/8).

ΕΥΑΘ: Δημοπρατείται το έργο της αποκατάστασης της δίδυμης δεξαμενής Ευόσμου

Σημαντικό βήμα για την ασφάλεια της υδροδότησης της Δυτικής Θεσσαλονίκης σε περίπτωση αστοχίας αποτελεί η σημερινή δημοπράτηση του έργου της αποκατάστασης δεξαμενής χωρητικότητας 20.000 κ.μ. στον Εύοσμο, μετά την εκπόνηση εξειδικευμένης μελέτης για τη γεωτεχνική και στατική αποκατάστασή της.

σελίδα 1 από 57
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman