ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΑΘ: "Δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της Suez"

13:40 - 28 Ιουλ 2006 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Δεν είναι σε θέση να γνωρίζει η ΕΥΑΘ τις προθέσεις του ομίλου Suez, αναφέρει η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας δημοσιεύματα περί «απόκτησης μειοψηφικού ποσοστού από τον πολυεθνικό όμιλο Suez Group στην ΕΥΑΘ ΑΕ», επισημαίνοντας πως οι μετοχές της είναι ελεύθερα διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ.

Επίσης, η ΕΥΑΘ διευκρινίζει ότι η επίσκεψη στην εταιρεία στελεχών της Suez Group στις 17/7/2006, είχε ανακοινωθεί από την ΕΥΑΘ στις 29/6/2006 μέσω του ηλεκτρονικού δελτίου τύπου του ΧΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως στην επίσκεψη αυτή έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την πιθανότητα στρατηγικής συνεργασίας σε έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την υποβοήθηση της ΕΥΑΘ στην προσπάθεια αναδιάρθρωσης και βελτίωσης της καθημερινής της λειτουργίας και για την μεταφορά τεχνογνωσίας από τον όμιλο Suez Group στην ΕΥΑΘ.

Στα θέματα αυτά ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ΕΥΑΘ Α.Ε. και Suez Group συνεχίζονται.

Tέλος, η εταιρεία σημειώνει πως ο εκσυγχρονισμός του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας και του οργανογράμματος της εταιρείας είχε γνωστοποιηθεί μέσω του Δ/ντος Συμβούλου κ. Σκόδρα κατά την διάρκεια της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων στις 28/6/2006 και βρίσκεται στο στάδιο της σύνταξης. Η διοίκησης της εταιρείας θεωρεί επιθυμητή τη συναίνεση των εργαζομένων.

Click here to find out more!
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.