ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΑΘ: Τι απαντά για οπτικές ίνες και κέρδη

15:28 - 15 Φεβ 2007 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Ευρύτερο πεδίο συνεργασιών αναζητεί η ΕΥΑΘ, στην εγκατάσταση οπτικών ινών, η οποία δεν διαψεύδει πως ανάμεσα στους συνομιλητές της είναι και η Tellas. Τι αναφέρει για τα αποτελέσματα του 2006.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το διοικητικό συμβούλιο είχε αποφασίσει και είχε εξουσιοδοτήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο να προχωρήσει στην διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης συνεργασιών της εταιρείας, με στόχο την συμμετοχή της με κάθε δόκιμο τρόπο στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης (ΠΣΘ).

Στα πλαίσια αυτά η ΕΥΑΘ, συνεχίζει να διερευνά τις δυνατότητες συμμετοχής της στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, χωρίς μέχρι σήμερα και έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα του 2006 και τις φήμες περί τζίρο 65 εκατ. και σταθερά κέρδη, ανέφερε πως σε γεύμα με δημοσιογράφους ο διευθύνων σύμβουλος προχώρησε στην παραπάνω εκτίμηση και δεν αναφερόταν σε τελικά αποτελέσματα, καθώς αυτά δεν έχουν καταστεί οριστικά.

Τέλος, η διοίκηση σημειώνει πως οι αυξήσεις τιμολογίων παροχής υπηρεσιών έχουν ανακοινωθεί ήδη μετά στην συνυπογραφή της νέας τιμολογιακής πολιτικής 2007-2011, από τους υπουργούς Μακεδονίας-Θράκης καθώς και Οικονομίας και Οικονομικών και αναλυτικά η νέα τιμολογιακή πολιτική βρίσκεται αναρτημένη στην εταιρική ιστοσελίδα www.eyath.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.