ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο δίκτυο της ΕΥΔΑΠ ο Δήμος Νέας Περάμου

15:32 - 11 Απρ 2007 | ΥΔΡΕΥΣΗ
Στην ευθύνη της ΕΥΔΑΠ εντάσσεται από την 1η Μαΐου 2007 το δίκτυο ύδρευσης του δήμου Νέας Περάμου (Δυτική Αττική), πλην του οικισμού του Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με τη σχετική σύμβαση εξαγοράς του, που υπέγραψαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ Κωνσταντίνος Κωστούλας και ο δήμαρχος Νέας Περάμου Σταύρος Φωτίου.

Το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού του Αγίου Παντελεήμονα θα παραδοθεί στην ΕΥΔΑΠ μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του από τον Δήμο.

Βάσει της σύμβασης, η ΕΥΔΑΠ από την ανωτέρω ημερομηνία θα εντάξει στο υδροδοτικό της σύστημα 58.400 μέτρα δικτύου ύδρευσης, που εξυπηρετεί 4.600 παροχές (νέοι πελάτες της ΕΥΔΑΠ). Με την εξαγορά αυτή, ρυθμίζονται και οι πάσης φύσεως οφειλές του Δήμου προς την ΕΥΔΑΠ.

Με την ανάληψη της διαχείρισης από την ΕΥΔΑΠ του δικτύου ύδρευσης της Νέας Περάμου οι κάτοικοι της περιοχής θα απολαμβάνουν σε πλήρη επάρκεια το άριστης ποιότητας πόσιμο νερό, καθώς και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, που απολαμβάνουν και οι κάτοικοι των άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου Αττικής, που εξυπηρετούνται από την ΕΥΔΑΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.