ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΥΔΑΠ: Πρόωρες οι εκτιμήσεις για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού

14:22 - 07 Ιαν 2020 | ΥΔΡΕΥΣΗ
ΕΥΔΑΠ: Πρόωρες οι εκτιμήσεις για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού
Με ανακοίνωσή της, η ΕΥΔΑΠ χαρακτηρίζει «πρόωρες» και αναντίστοιχες με την πραγματικότητα τις εκτιμήσεις για την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού και τις επιπτώσεις της στα οικονομικά αποτελέσματά της, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα στον Τύπο.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια δημοσιεύματος στον τύπο (Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020), αναφορικά με την τιμολόγηση του αδιύλιστου νερού και τις επιπτώσεις της στα οικονομικά αποτελέσματα της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης του ζητήματος, πριν τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Εταιρείας και Ελληνικού Δημοσίου, με χρήση αποσπασματικών, ελλιπών ή λανθασμένων στοιχείων, είναι πρόωρη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όπως έχει ανακοινωθεί στις 22 Οκτωβρίου 2019, η σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο παρατάθηκε για έξι μήνες. Ο προσδιορισμός τυχόν επιδράσεων στα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας θα είναι εφικτός όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και υπάρχει συμφωνία. Η ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσει υπεύθυνα το επενδυτικό κοινό μόλις υπάρξουν αξιόπιστα και οριστικά δεδομένα».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:22 - 07 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.