ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Κλείδωσε" η συμφωνία της Follie Follie για αποκλειστική διανομή των Juicy Couture

10:11 - 28 Απρ 2014 | ΕΝΔΥΣΗ
"Κλείδωσε" η συμφωνία της Follie Follie για αποκλειστική διανομή των Juicy Couture
O ελληνικός όμιλος FF Group FF Group προχώρησε στην επισφράγιση της συνεργασίας με την Authentic Brands Group, μέσω της οποίας θα αναλάβει την αποκλειστική χονδρική και λιανική διανομή δικαιωμάτων για τα Juicy Couture στην Ευρώπη.

Με τη συμφωνία αυτή, η FF Group θα αγοράσει και θα αυξήσει τον αριθμό των ήδη υπαρχόντων καταστημάτων λιανικής πώλησης Juicy Couture, με την εξαγορά να ξεκινά με τρία σημεία λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έπονται Ισπανία και Ιρλανδία. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία μεγάλη εταιρία όπως είναι η FF Group. Η στρατηγική μας συνεργασία με την Folli Follie Group θα εξασφαλίσει τη συνέχεια για τα Juicy Couture όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Authentic Brands Group, Jamie Salter.

Παράλληλα, πέρα από το deal με την Authentic Brands Group για τα προϊόντα Juicy Couture, ο όμιλος δίνει ιδιαίτερη έμφαση με πλάνα για τη λειτουργία συνολικά 250 σημείων πώλησης- ιδιόκτητων και franchise- της Folli Follie έως το τέλος του 2014 (από 209 στο τέλος του 2013) και την ενίσχυση του δικτύου της έτερης φίρμας Links of London σε Ιαπωνία και ΗΠΑ.Τέλος, σχεδιάζει την επέκταση του δικτύου του στην Ισπανία, με στόχο η αύξηση των πωλήσεων από την ισπανική αγορά να φθάσει κοντά στο 20% για εφέτος.

Σημειωτέον πως στην περίπτωση των καταστημάτων franchise, πέρυσι άνοιξαν 35 καταστήματα με το σχεδιασμό να κάνει λόγο για ένα συνολικό αριθμό 60 καταστημάτων έμμεσης διαχείρισης εντός δύο ετών, ενώ μόνο για το 2014, υπολογίζεται ότι θα ανοίξουν περί τα δεκαπέντε νέα σημεία.

 






Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.