• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΕΝΔΥΣΗ

Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), Βασίλειο Μασσέλο και τον Γενικό Διευθυντή, Θεόφιλο Ασλανίδη.

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΒΕ, η οποία μεταξύ άλλων καλείται να αποφασίσει τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους κατά 826.875 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,46 ευρώ σε 0,21 ευρώ.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

 

Σύμφωνα με στοιχεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) το 2018 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τις εξαγωγές ελληνικών ενδυμάτων.

Μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου το shopping μετατρέπεται σε διασκεδαστική, γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική εμπειρία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συστήσουμε το www.GLAMI.gr, τη μηχανή αναζήτησης που συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία δημιουργώντας τον πιο εύχρηστο online κατάλογο αγορών. Μία επαναστατική καινοτομία η οποία αποκαλύπτει την tech πλευρά της μόδας, όπου το στιλ και η τεχνογνωσία γίνονται ένα. Και η οποία πλέον, μιλάει ελληνικά!

Μετά από παρέμβαση του Προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκη εξαλείφτηκε ο κίνδυνος να χαθούν οριστικά σημαντικές επενδύσεις σε όλη την επικράτεια.

Αύξηση 2,2% σημειώθηκε στον κύκλο εργασιών των επιχειρήσεων ένδυσης το 2017, σύμφωνα με έρευνα των δημοσιευμένων ισολογισμών που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

 

Η adidas ανακοινώνει σήμερα την εθελοντική ανάκληση των παιδικών μαγιό Infinitex 3-Stripe. Συνιστάται σε παιδιά ηλικίας μέχρι και 14 ετών να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα ανακληθέντα προϊόντα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Minerva καλεί τους μετόχους της εταιρείας σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 12η Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας στην έδρα της στο 6ο Χιλιόμετρο της δημοσίας οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου στη Νέα Ευκαρπία – Θεσσαλονίκης.

 

Σημαντική ώθηση έδωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη στην προσπάθεια εξυγίανσης της ιστορικής εταιρίας υποδημάτων «Δ.Ι. Φειδάς» με την απόφασή της να επεκτείνει σε 180 τις δόσεις ( δεκαπέντε χρόνια ) για την εξόφληση οφειλών που έχει προς τα ασφαλιστικά ταμεία ( ΕΦΚΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο ( Εφορία).

 

Την πιο χαμηλή κερδοφορία των τελευταίων δέκα ετών ανακοίνωσε η Inditex, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Zara, με επιβράδυνση πωλήσεων για την χρονιά που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.

Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά για τις εξαγωγές ελληνικού ενδύματος μετά το 2010, σύµφωνα µε στοιχεία του Συνδέσµου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίµου Ενδύµατος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) με την αξία των εξαγωγών να ξεπερνά τα 603 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 10,6% έναντι του 2016.

Στα χέρια της κινεζικής εταιρείας Fosun περνά ο παλαιότερος εν ενεργεία οίκος μόδας Lanvin.

σελίδα 1 από 23
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman