ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ajax ντύνεται…. με Replay!

18:31 - 03 Φεβ 2020 | ΕΝΔΥΣΗ
Νέα μεγάλη συνεργασία για τη Replay ως Επίσημος Προμηθευτής του Ajax για την επίσημη ενδυμασία της ομάδας!

Από φέτος και για τα επόμενα 4 χρόνια η Replay θα αποτελεί Επίσημο Προμηθευτή και Χορηγό του AFC AJAX. Ξεκινώντας το Ιούλιο του 2020, η ομάδα του Ajax 1, η ομάδα Young Ajax και η  γυναικεία ομάδα Ajax Women θα ντυθούν με τη σφραγίδα Replay. Η Replay θα επιμεληθεί την επίσημη ενδυμασία τους, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον AJAX, και παράλληλα, θα λανσάρει μια συλλογή Replay & Ajax, ειδικά εμπνευσμένη από την ομάδα και αφιερωμένη σε όλους τους φίλαθλούς της!

MATTEO SINIGAGLIA

Ο Matteo Sinigaglia, CEO of Fashion Box SpA, δήλωσε για αυτήν την συνεργασία: «Η πρώτη μας συνάντηση με τον Ajax στην πατρίδα μας, στο Asolo, ήταν μοιραία! Το κοινό μας πάθος για το ποδόσφαιρο, η ιστορία του ομίλου, οι σημερινές επιδόσεις της ομάδας και η φιλοσοφία της για το μέλλον, έδεσαν απόλυτα με τις ιδέες της Replay και έγιναν η αφορμή για μια νέα δημιουργική συνεργασία. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τις νέες συλλογές μας σε όλους τους οπαδούς της ομάδας στην Ολλανδία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο!».

David Neres Matteo Sinigaglia Quincy Promes

Από την πλευρά του Ajax, ο Menno Geelen, CCO της εταιρείας σημείωσε ότι: «Με μεγάλης μας χαρά υποδεχόμαστε την Replay ως Επίσημο Χορηγό και Προμηθευτή της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας μας. Ο στόχος της Replay είναι να ενδυναμώσει το brand awareness της στην Ολλανδία και σε αυτό μας βρίσκει συμμάχους και θερμούς υποστηρικτές. Θα είμαστε και εμείς μέρος της διεθνούς οικογένειας Replay, μετά τις συνεργασίες της με τον Neymar Jr. , την Paris Saint Germain και τους All Blacks. Η διεθνής υπογραφή Replay υπογραμμίζει και την δική μας ολοένα και αυξανόμενη παγκόσμια επιτυχία!»

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στα μέσα του 2020.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:31 - 03 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.