ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alma- Ατέρμων: Τροποποίηση της επωνυμίας

19:08 - 30 Ιουν 2009 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Tην τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρίας σε Ατέρμων αποφάσισε η εταιρία Alma μεταξύ άλλων στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Πιο αναλυτικά, ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

1. Με απαρτία 41,48% ενεκρίθησαν ομόφωνα και παμψηφεί οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της μητρικής και του ομίλου της διαχειριστικής χρήσης 2008, σύμφωνα με τον νόμο και την ημερησία διάταξη.

2. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί ενεκρίθησαν όλες οι πράξεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και απηλλάγησαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ελεγκτές για την χρήση 2008.

3. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί εξελέγησαν για τη χρήση 2009 ως τακτικός ελεγκτής της εταιρίας ο ορκωτός ελεγκτής κ. Κωνσταντίνος Νικολέτος και ως αναπληρωματικός ο ορκωτός ελεγκτής κ. Αστέριος Κουφός.

4. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί δεν ελήφθη απόφαση προεγκρίσεως και καθορισμού αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2009.

5. Με απαρτία 41,48% ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί αντικαταστάσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί αποφάσισε την μη εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

7. Το υπ' αριθμ. 7 θέμα της ημερήσιας διάταξης περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών δεν συζητήθηκε λόγω ελλείψεως της απαιτούμενης από τον νόμο και το καταστατικό απαρτίας.

8. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί αποφάσισε την τροποποίηση της επωνυμίας της εταιρίας σε "ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" με διακριτικό τίτλο "ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΕ" και την αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του καταστατικού.

9. Με απαρτία 41,48% ομόφωνα και παμψηφεί αποφάσισε την μη συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα υπ' αριθμ. 9 της ημερήσιας διάταξης σχετικά με την αλλαγή έδρας της εταιρίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.