• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Διαφήμιση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ανδρέας Στάιος, νέος πρόεδρος του IAB Hellas

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas μετά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, στην οποία  παραβρέθηκαν όλα τα εκλεγμένα μέλη που αναδείχθηκαν στις αρχαιρεσίες της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης.

IAB Hellas: Στο +4% η μεταβολή της online δαπάνης το 2019

Ενδείξεις βελτίωσης και ανάσχεσης της αρνητικής μεταβολής του προηγούμενου έτους αποτυπώνει το 2019 η display διαφήμιση στην Ελλάδα, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 4% έναντι του 2018 οπότε η δαπάνη είχε αρνητικό πρόσημο (-3%) σε σχέση με το 2017. Σε επίπεδο απόλυτων αριθμών, η display δαπάνη επιστρέφει το 2019 στις επιδόσεις του 2017 καθώς διαμορφώνεται στα 64,6 εκατ.  ευρώ έναντι 62,1 εκατ. ευρώ το 2018.

Νόμιμη κατανομή της κρατικής διαφημιστικής δαπάνης ζητά ο Περιφερειακός Τύπος

Την ιδιαίτερη ανησυχία του για τις εξελίξεις αναφορικά με την κρατική διαφημιστική καμπάνια για τον κορονοϊό, ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ, εκφράζει ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ).

Job Fair Athens: O "δρόμος" για το Τέλειο Βιογραφικό

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο "CV & Interview training" την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 11:00-14:00 στην 'Αίθουσα Πολυμέσων' της βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

"Τώρα το βλέπεις,τώρα όχι"- Η πρωτότυπη καμπάνια της Fiat για την οδήγηση χωρίς κατανάλωση αλκοόλ

Η απίστευτα εμπνευσμένη εκστρατεία της Fiat για την οδήγηση χωρίς κατανάλωση αλκοόλ στη Βραζιλία.

2ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners

Σε λιγότερο από 2 μήνες θα είναι στην Ελλάδα ο Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching (CAC).

Διαφήμιση της Kellog's με φόντο το Τρίκερι

Ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων, η αμερικανική Kellog's γύρισε την διαφήμιση για ένα νέο της "μεσογειακό" προϊόν - με φέτα, βασιλικό και τομάτα- σε ένα ελληνικό ψαροχώρι, την Αγία Κυριακή στο Τρίκερι, αφού είδε πολλά άλλα μέρη.

2ο Σεμινάριο Ηγεσίας από τη SARGIA Partners: «Ο δρόμος προς το Όραμα σου: δες την αλλαγή που θες να γίνει στον κόσμο-Τώρα!»

Ομιλητής θα είναι ο «δάσκαλος» των Master Coaches – Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching.

Την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε κοινής, ονομαστικής, μετά ψήφου μετοχής από 0,30 ευρώ σε 1,20 ευρώ, με ταυτόχρονη συνένωση και μείωση του συνολικού αριθμού των κοινών μετοχών (reverse split), με αναλογία 4 παλαιές μετοχές για κάθε 1 νέα μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Β΄επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση της Dionic.

Συμμαχία της Tribe με τη Grey

Σε συμμαχία με το Grey Group προχωράει η Tribe στην ελληνική αγορά, ενώ ο Γιάννης Μόσχος αποχωρεί από τη Grey Athens, έπειτα από 21 χρόνια στην κεφαλή της εταιρείας.

Οι διαφημιζόμενοι στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα έχουν προβεί σε σημαντικές περικοπές των διαφημιστικών δαπανών στα ΜΜΕ.

Συνεχίζεται η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης το 5μηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η πτώση στην τηλεοπτική διαφήμιση φαίνεται να «φρενάρει».
Στην κατηγορία Επιτήρησης από τις 16/10/2006, κατόπιν της από 13/10/2006 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με το άρθρο 212, παρ.1 περίπτωση (η) του Κανονισμού του ΧΑ, όπως ίσχυε τότε, μεταφέρθηκε η Ατερμων.
σελίδα 1 από 7
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman