• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο "CV & Interview training" την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 11:00-14:00 στην 'Αίθουσα Πολυμέσων' της βιβλιοθήκης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η απίστευτα εμπνευσμένη εκστρατεία της Fiat για την οδήγηση χωρίς κατανάλωση αλκοόλ στη Βραζιλία.

Σε λιγότερο από 2 μήνες θα είναι στην Ελλάδα ο Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching (CAC).

Ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων, η αμερικανική Kellog's γύρισε την διαφήμιση για ένα νέο της "μεσογειακό" προϊόν - με φέτα, βασιλικό και τομάτα- σε ένα ελληνικό ψαροχώρι, την Αγία Κυριακή στο Τρίκερι, αφού είδε πολλά άλλα μέρη.

Ομιλητής θα είναι ο «δάσκαλος» των Master Coaches – Hendre Coetzee, Global Executive Coach και ιδρυτής του Center for Advanced Coaching.

Την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε κοινής, ονομαστικής, μετά ψήφου μετοχής από 0,30 ευρώ σε 1,20 ευρώ, με ταυτόχρονη συνένωση και μείωση του συνολικού αριθμού των κοινών μετοχών (reverse split), με αναλογία 4 παλαιές μετοχές για κάθε 1 νέα μετοχή, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Β΄επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση της Dionic.

Σε συμμαχία με το Grey Group προχωράει η Tribe στην ελληνική αγορά, ενώ ο Γιάννης Μόσχος αποχωρεί από τη Grey Athens, έπειτα από 21 χρόνια στην κεφαλή της εταιρείας.

Οι διαφημιζόμενοι στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα έχουν προβεί σε σημαντικές περικοπές των διαφημιστικών δαπανών στα ΜΜΕ.

Συνεχίζεται η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης το 5μηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η πτώση στην τηλεοπτική διαφήμιση φαίνεται να «φρενάρει».
Στην κατηγορία Επιτήρησης από τις 16/10/2006, κατόπιν της από 13/10/2006 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με το άρθρο 212, παρ.1 περίπτωση (η) του Κανονισμού του ΧΑ, όπως ίσχυε τότε, μεταφέρθηκε η Ατερμων.
Ο κ. Μάριος Παναγιωτακόπουλος και ο κ. Βασίλειος Παρτσάφας εκλέχθηκαν σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ. Βαρβάρας Μερσίνης Μιχελάκη και του κ. Ευάγγελου Γκιουγκή αντίστοιχα, στην εταιρεία ALMA- ΑΤΕΡΜΩΝ. Επίσης με το από 04/11/2009 πρακτικό του Δ.Σ της εταιρίας εκλέχθηκε ο κ. Jean Jacques Philip De Roeck σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας Προέδρου & Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Θάλειας Βρυώνη.
Απόφαση να μην προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών πήρε η γ.σ. της Αλμα Ατέρμων. Πάντως, με απαρτία 35,85% αποφασίστηκε ομόφωνα και παμψηφεί η μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και εντεύθεν ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου και αντίστοιχη τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού.
Στις 16/10 θα συγκληθεί η νέα επαναληπτική γ.σ. των μετόχων της Alma Ατέρμων, μέ θέμα τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών.
σελίδα 1 από 7
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman