ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαφήμιση της Kellog's με φόντο το Τρίκερι

00:10 - 02 Σεπ 2013 | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση της Kellog's με φόντο το Τρίκερι
Ένας από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων, η αμερικανική Kellog's γύρισε την διαφήμιση για ένα νέο της "μεσογειακό" προϊόν - με φέτα, βασιλικό και τομάτα- σε ένα ελληνικό ψαροχώρι, την Αγία Κυριακή στο Τρίκερι, αφού είδε πολλά άλλα μέρη.

Αν και όταν λέμε Τρίκερι, εννοούμε το Νησί Τρίκερι στο έμπα του Παγασητικού Κόλπου, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του ομογενειακού portal Greek Reporter, οι υπεύθυνοι της εταιρείας επισκέφθηκαν πολλές περιοχές της Μεσογείου, ωστόσο όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης του διαφημιστικού σποτ, Τζέισον Μπάφα, η Αγία Κυριακή απεικονίζει άριστα την ουσία της μεσογειακής αισθητικής, που αναζητούσε η εταιρεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα γυρίσματα κράτησαν περίπου μία εβδομάδα και οι περίπου 100 εργαζόμενοι που συμμετείχαν "κατέλαβαν" το μικρό χωριό, γεμίζοντας καθημερινά τις δύο ταβέρνες του, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων δανείστηκαν τις βάρκες ψαράδων, ορισμένοι από τους οποίους θα εμφανίζονται στην διαφήμιση.

Η Kellog Co. κρατά μυστικές περισσότερες πληροφορίες για το νέο της προϊόν, που θα εμφανιστεί σύντομα. Ανέφερε ωστόσο ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για νέες γεύσεις και νέα συστατικά στα σνακ της.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:54 - 02 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.