ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TUI: Πρόβλεψη για 75% του συνήθους προγράμματός της το καλοκαίρι

12:59 - 16 Απρ 2021 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
TUI: Πρόβλεψη για 75% του συνήθους προγράμματός της το καλοκαίρι
Έως και 75% κάλυψη στο συνηθισμένο της πρόγραμμα θα έχει η γερμανική τουριστική εταιρεία TUI φέτος το καλοκαίρι, αφού όπως είπε είναι αισιόδοξη, λόγω της πορείας των εμβολιασμών στη Βρετανία, που είναι μία από τις κυριότερες αγορές της.

"Εξακολουθούμε να είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχουμε ένα σωστό καλοκαίρι", δήλωσε ο επικεφαλής της TUI Φριτς Γιούσεν σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο Γιούσεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένος για τα "επίπεδα εμβολιασμού, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά επίσης για παράδειγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ας ελπίσουμε πλέον στην Ευρώπη", κάτι που θα μπορούσε να επιτρέψει μια επανάληψη των διεθνών ταξιδιών στη διάρκεια της άνοιξης.

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προβλέπει να επιτρέψει στους Βρετανούς να φύγουν για διακοπές στο εξωτερικό από τις 17 Μαΐου.

Ο όμιλος κολοσσός, ο οποίος υπενθυμίζει πως έχει ήδη 2,8 εκατ. κρατήσεις, προβλέπει να πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο "το 70 έως και το 75%" του προγράμματός του, σύμφωνα με τον Γιούσεν.

Πρόκειται για σχεδόν τα ίδια επίπεδα με αυτά στα οποία ελπίζει η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία εκτιμούσε στα τέλη Μαρτίου ότι θα μπορέσει να προτείνει φέτος το καλοκαίρι το 80% του συνήθους προγράμματός της.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 16 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.