ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η άρση καραντίνας φέρνει καθημερινές πτήσεις Ουάσινγκτον- Αθήνα

17:52 - 19 Απρ 2021 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η άρση καραντίνας φέρνει καθημερινές πτήσεις Ουάσινγκτον- Αθήνα
Η απόφαση της Ελλάδας να άρει την υποχρέωση καραντίνας για τους επισκέπτες από τις ΗΠΑ, φέρνει αεροπορικές εταιρείες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού να επιλέγουν τη χώρα μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η United Airlines Holdings Inc. εντάσσει στο σχεδιασμό της τρεις νέες εποχιακές διαδρομές προς την Ευρώπη, εκ των οποίων η μία είναι στην Ελλάδα.

Ο αερομεταφορέας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί προορισμούς που είναι ανοιχτοί σε Αμερικανούς πολίτες και η Ελλάδα αποφάσισε να άρει την υποχρεωτική καραντίνα για τους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, όπως και για αρκετές ακόμα χώρες.

Ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα ξεκινήσει πτήσεις τον Ιούλιο από Νιούαρκ, Νιου Τζέρσεϋ, προς Ντουμπρόβνικ. Ουάσιγκτον προς Αθήνα και Σικάγο προς Ρέικιαβικ.

Οι πτήσεις προς Ελλάδα και Ισλανδία θα είναι καθημερινές, ενώ η πτήση της Κροατίας θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα. Και οι τρεις θα τελειώσουν στις 3 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως United Airlines δεν είχε ποτέ απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα.

Οι νέες διαδρομές της United αντικατοπτρίζει αύξηση 61% για αναζητήσεις ταξιδιών σε Κροατία, Ελλάδα και Ισλανδί., ενώ σύμφωνα με το Bloomberg, είναι μία κίνηση ενδεικτική για τις προθέσεις κι άλλων αερομεταφορέων των ΗΠΑ, όπως η Delta.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:00 - 19 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.