ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SKY express: Μαζί με την πολεμική αεροπορία στον ελληνικό ουρανό

18:59 - 06 Νοε 2023 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
SKY express: Μαζί με την πολεμική αεροπορία στον ελληνικό ουρανό
Η SKY express είχε την τιμή να πετάξει με αεροσκάφη του στόλου της για ακόμα μία χρονιά στην έναρξη του φετινού εορτασμού της Πολεμικής Αεροπορίας, συμμετέχοντας υπερήφανα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου 2023, για τη γιορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στo Παλαιό Φάληρο, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Δένδια, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά , του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Φασούλα, καθώς και πλήθους αξιωματούχων.

Στον εναέριο χώρο πάνω από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου, τα δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη της SKY express, AIRBUS A320neo (SX-NIG) και ATR 72-600 (SX-ΝΤΕ), έδωσαν δυναμικό παρών παίρνοντας μέρος σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς με αεροσκάφη  C-27, F-16 και Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σε απόλυτο συντονισμό και άψογη συνεργασία, οι κυβερνήτες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της SKY express προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα που εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους. Οι κυβερνήτες της SKY express ήταν οι κ.κ. Αντώνης Χριστοδούλου και Ελευθέριος Χέλμης (AIRBUS A320neo) & Γρηγόρης Καραούσογλου και Νικόλαος Βρανάς (ATR 72-600).

SKY express ATR 72 600

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.