ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα εταιρεία από θυγατρικές της ALCO

11:49 - 20 Μαρ 2007 | ΜΕΤΑΛΛΑ
Στην ίδρυση νέας εταιρείας προχώρησαν οι θυγατρικές της ΑΛΚΟ βιομηχανίες προφίλ αλουμινίου, Hermann Gutmann Werke AG στην Γερμανία και Αλουμίνιο Θράκης ΑΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Το ποσοστό συμμετοχής της Αλκο σε αυτές είναι 51% και 99,9 % αντίστοιχα, ενώ η νέα εταιρεία φέρει την επωνυμία NordAlu Gmbh και έχει αντικείμενο την παραγωγή προφίλ αλουμινίου και έδρα το Neumόnster Αμβούργου. Το κεφάλαιο της νέας εταιρείας ανέρχεται σε 25.000 ευρώ και το ποσοστό συμμετοχής των, ανέρχεται σε 55% για την Hermann Gutmann Werke AG και 45% για την Αλουμίνιο Θράκης AE.

Η νέα εταιρεία πρόκειται να απορροφήσει την βιομηχανική δραστηριότητα της Γερμανικής βιομηχανίας διέλασης NordAlu Wernahl Gmbh, με την εξαγορά του μηχανολογικού εξοπλισμού της και της πελατείας της έναντι του ποσού των 8,8 εκατ. και των αποθεμάτων της έναντι του ποσού των 3 εκατ. περίπου.

Η νέα εταιρεία αναμένεται να απασχολήσει 225 άτομα και σε συνεργασία με τις άλλες θυγατρικές του ομίλου αναμένεται να προσδώσουν στον όμιλο Αλκο νέα σημαντική ώθηση τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.