ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Etem δίνει το παρών στην BAU 2019

15:11 - 09 Ιαν 2019 | ΜΕΤΑΛΛΑ
Η Etem δίνει το παρών στην BAU 2019
Στην BAU 2019 θα συμμετάσχει η Etem, θυγατρική του εισηγμένου ομίλου Viohalco. Η διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων θα λάβει χώρα στο Μόναχο της Γερμανίας από τις 14 έως τις 19 Ιανουαρίου 2019.
Η ΒAU διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, προσελκύει περισσότερους από 2.100 εκθέτες από 45 χώρες και αφορά στη διεθνή κατασκευαστική βιομηχανία.
 
Φέτος, θα επικεντρωθεί στις πιο πρόσφατες καινοτομίες και σε διεπιστημονικές λύσεις για κατασκευές κτιρίων, τόσο εμπορικής χρήσης όσο και κατοικίες, καθώς και στις τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του χώρου.
 
Οσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Εtem θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες εξελίξεις στα προϊόντα της, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην αρχιτεκτονική των κτηρίων.
 
Μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει τις τελευταίες της λύσεις για σκίαση με αυτοματοποιημένο έλεγχο σε συνδυασμό με το κέλυφος E85, το ανοιγόμενο σύστημα με κρυφό φύλλο E68, την πόρτα κυρίας εισόδου E75 με εξωτερικές επίπεδες επιφάνειες, νέες ειδικά σχεδιασμένες πέργκολες και πολλά άλλα.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.