ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δελτίο Τύπου

17:03 - 08 Ιουν 2007 | ΜΕΤΑΛΛΑ

Με αφορμή προφορικά ερωτήματα που ετέθησαν από εκπροσώπους του Τύπου, υπέπεσε στην αντίληψη της εταιρείας η κυκλοφορία γενικόλογων φημών αναφορικά με υποτιθέμενη εν εξελίξει συναλλαγή της εταιρείας με επενδυτή του εξωτερικού. Η εταιρεία υποχρεούται να διαψεύσει τις φήμες αυτές.
Η εταιρεία έχει αποδείξει ότι λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σε συγκεκριμένη, επίκαιρη και αξιόπιστη βάση και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται προς τις υποχρεώσεις της κάθε φορά που οι συνθήκες το απαιτούν.
Υπενθυμίζουμε ότι ο όμιλος Μαΐλλη δραστηριοποιείται σε ευρεία γεωγραφική κλίμακα και μέσω πλήθους εταιρειών. Δεδομένων των υψηλών απαιτήσεων της διατήρησης ηγετικού ρόλου στον κλάδο, οι εταιρείες του ομίλου συνεργάζονται σε τακτική βάση με διαφόρους συμβουλευτικούς οίκους, μεταξύ άλλων και σε ζητήματα στρατηγικής, αναδιοργάνωσης και περαιτέρω ανάπτυξης. Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι, λόγω της διεθνούς παρουσίας και προβολής του ομίλου, οι εταιρείες του καθίστανται σε τακτική βάση αποδέκτες ενδιαφέροντος συνεργασίας από διάφορες πηγές.
Η εταιρεία συνιστά στους επενδυτές να επιδείξουν προσοχή, καθώς η διασπορά ανάλογων φημών προέρχεται από κύκλους συμφερόντων άγνωστους στην εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.