ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε έκδοση ομολογιακού 200-300 εκατ. ευρώ προχωρά ο όμιλος Μυτιληναίος

11:32 - 08 Ιουν 2017 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Σε έκδοση ομολογιακού 200-300 εκατ. ευρώ προχωρά ο όμιλος Μυτιληναίος
Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ποσού 200.000.000 ευρώ κατ' ελάχιστον και έως 300.000.000 ευρώ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Μυτιληναίος, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ομολογίες θα διατεθούν μέσω δημόσιας προσφοράς και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της οργανωμένης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

Η υλοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.

 

Όπως μετέδιδε και προ ημερών το reporter.gr, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης ο όμιλος είχε καταστήσει σαφές πως, αναφορικά με το επιτόκιο, στόχος είναι να γράψει «το 3 μπροστά».

 

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί στη Γενική Συνέλευση, οι βασικοί στόχοι του ομίλου μετά τον εταιρικό μετασχηματισμό είναι η διαμόρφωση νέας εταιρικής δομής, η προώθηση σύγχρονων μεθόδων εταιρικής διακυβέρνησης και το βέλτιστο management.

 

Αναφερόμενος στην πολιτικη συγκυρία, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ευάγγελος Μυτιληναίος είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι η χώρα εφόσον κλείσει η αξιολόγηση θα περάσει σε φάση έντονης ανάπτυξης.

 

Είχε τονίσει ωστόσο ότι η εμμονή στη συζήτηση για το χρέος είναι αντιπαραγωγική.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:16 - 09 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.