ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυτιληναίος: Μέσα από τον ιδιωτικό τομέα θα φύγει η χώρα προς τα εμπρός Κύριο

13:05 - 28 Ιουν 2017 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Μυτιληναίος: Μέσα από τον ιδιωτικό τομέα θα φύγει η χώρα προς τα εμπρός
Το ομόλογο του ομίλου Μυτιληναίου (300 εκατ. ευρώ) μπήκε στην στην Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία, υπογραμμίζοντας τον στρατηγικό ρόλο που παίζει προς αυτή την κατεύθυνση ο ιδιωτικός τομέας.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, υπογράμμισε ιδιαίτερα τον κομβικό ρόλο που καλείται και πρέπει να παίξει ο ιδιωτικός τομέας στην επόμενη μέρα της χώρας.


Χαρακτηριστικά, σημείωσε πως "μόνο μέσα από τον ιδιωτικό τομέα περνάει η ανάπτυξη της χώρας και η φυγή της από το φαύλο κύκλο των τελευταίων ετών".

 

Ο κ. Μυτιληναίος μίλησε για την ανάγκη να αναγεννηθεί η ελληνική κεφαλαιαγορά, να στηριχθεί η ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων, που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη.

 

Τόνισε ακόμα την ανάγκη αναγέννησης της ελληνικής κεφαλαιαγοράς και έδειξε το δρόμο σε όσες επιχειρήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια, να επιδιώξουν τη χρηματοδότησή τους μέσω των εταιρικών ομολόγων και της νέας Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου.

 

Γιώργος Αλεξάκης-Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 13:16 - 28 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.