ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα κινέζικα αυτοκίνητα Brilliance θα εισάγει η Πετρόπουλος

15:27 - 26 Ιουλ 2007 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Υπεγράφη χθες στην Αθήνα σύμβαση αποκλειστικής εισαγωγής των Κινεζικών αυτοκινήτων BRILLIANCE για την Ελλάδα μεταξύ της Εταιρίας ”ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ε.Π.Ε.” και της H.S.O. Motors Europe που έχει την αποκλειστική διανομή αυτής της μάρκας στην Ευρώπη με έδρα το Λουξεμβούργο.

Η ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ είναι κοινή εταιρία, συμφερόντων των Ομίλων Κορτέσης και Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Τα αυτοκίνητα Brilliance κατασκευάζονται από την Shenyang Brilliance Jinbei Automobile Co Ltd. Η Εταιρία ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας, την Brilliance Group, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κόνγκ και βασικό μέτοχο της BMW Kίνας.

Στόχος της Shenyang Brilliance Jinbei Automobile Co Ltd είναι να γίνει μια διεθνούς εμβέλειας προμηθεύτρια πλήρους γκάμας ποιοτικών επιβατικών οχημάτων. Τα προϊόντα Brilliance κυκλοφόρησαν πρόσφατα στις αγορές της Γερμανίας και των Βαλτικών Χωρών και αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία.

Ο κ. Hans-Ulrich Sachs, Διευθύνων Σύμβουλος της H.S.O. Motors Europe, δήλωσε, μετά την υπογραφή της σύμβασης με την Ελληνική Εταιρία: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τις δύο Εταιρίες που έχουν πολύχρονη εμπειρία και εξαιρετικό όνομα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ελλάδας. Η νέα συνεργασία θα έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική αγορά».

Παράλληλα ο κ. Ν. Ραρής εκπρόσωπος της ΚΑΘΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΕ, αναφερόμενος στην συνεργασία με την H.S.O. Motors Europe, τόνισε ότι «Η είσοδος στην ελληνική αγορά των αυτοκινήτων της Brilliance με τα υπάρχοντα μοντέλα, καθώς και με τα αναμενόμενα, θα κινήσουν το ενδιαφέρον του ελληνικού καταναλωτικού κοινού με το δυναμικό τους χαρακτήρα, την εξελιγμένη τους τεχνολογία αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους».

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας με την H.S.O. και με τον Όμιλο Κορτέση, ο οποίος, όπως και εμείς, έχει ιστορία άνω των 85 ετών στην Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία», είπε ο κ. Γιάννης Πετρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Πέτρος Πετρόπουλος. ”Ελπίζομε ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ σημαντικά, αλλά όχι άμεσα, καθώς τα επόμενα 2-3 θα είναι περίοδος επενδύσεων ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τα προϊόντα όσο και από την υποστήριξη που θα απολαμβάνουν», πρόσθεσε ο κ. Πετρόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.