ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία της Sunlight με τη γερμανική Βουλή για την προμήθεια συστοιχίας μπαταριών

15:26 - 10 Σεπ 2013 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Σε συμφωνία με το γερμανικό Κοινοβούλιο για την προμήθεια και εγκατάσταση συστοιχίας μπαταριών εφεδρικής χρήσης προχώρησε η εταιρεία Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά την εγκατάσταση συστοιχίας μπαταριών αποτελούμενη από 108 στοιχεία κλειστού τύπου, τεχνολογίας μολύβδου οξέως με GEL ηλεκτρολύτη (2V 8 OPzV 800). Η συστοιχία υποστηρίζει την εφεδρική λειτουργία συστημάτων φωτισμού έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στη γερμανική Βουλή.

Η Sunlight, εστιάζοντας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έχει αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσει ευρεία γκάμα μπαταριών εφεδρικής χρήσης και κυκλικών εφαρμογών -για εφαρμογή σε τηλεπικοινωνίες, UPS, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συστήματα σηματοδότησης, συστήματα φωτισμού έκτακτης ανάγκης κ.α.- την οποία πλαισιώνει με πλήρη γκάμα αξεσουάρ (όπως βάθρα, καμπίνες, συστήματα BMS) και υπηρεσιών. Με επίκεντρο το εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η Συστήματα Sunlight εξάγει ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.