ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα ο Μίλερ της Gazprom

11:10 - 29 Μαϊ 2014 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Στην Αθήνα ο Μίλερ της Gazprom
Η επέκταση της χρήσης του φυσικού αερίου στην κίνηση των οχημάτων και πλοίων, στο επίκεντρο του διήμερου συνεδρίου Εuropean Business Congress που ξεκινά σήμερα στην Αθήνα και στο οποίο θα παρευρεθεί ο Αλεξέι Μίλερ στην Αθήνα.

Στην Αθήνα βρίσκεται για μία ακόμη φορά ο ισχυρός άνδρας της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ καθώς θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο διήμερο συνέδριο Εuropean Business Congress, στο οποίο είναι πρόεδρος.

Επίκεντρο της ομιλίας του Μίλερ καθώς και οι περισσότερες εισηγήσεις, στη σημερινή 17η γενική συνέλευση του Εuropean Business Congress, στη Βουλιαγμένη, θα είναι η χρήση του αερίου στην κίνηση των οχημάτων κα πλοίων, στρατηγική στην οποία στρέφονται ολοένα και περισσότεροι κολοσσοί του κλάδου του φυσικού αερίου, όπως η Gazprom και η Qatar Petroleum.

Ομιλητές θα είναι επίσης ο κ. Γιάννης Μανιάτης, υπουργός ΠΕΚΑ, ο κ. Αρθούρος Ζερβός Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Ο κ. Σπύρος Παλιαογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, ο κ. Δημήτρης Κοπελούζος , CEO της Προμηθέας Gas καθώς και πολλά πρόσωπα υψηλού προφίλ και αξιωματούχοι από τον διεθνή επιχειρηματικό κλάδο της ενέργειας, των χρηματοοικονομικών και τις βιομηχανίας, όπως ο Κρόστοφερ Ντελμπρούεκ, πρόεδρος του Δ.Σ της γερμανικής Ε.ΟΝ, ο Γουίμ Γκρόενετζκ αντιπρόεδρος της Gasunie, o Ματίας Μάετζ διευθυντής της NGVA.

Ο τσάρος του ρωσικού ενεργειακού κλάδου, έχει και στο πρόσφατο παρελθόν επισκεφτεί την Αθήνα και έχει συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στα πλαίσια της προσπάθειας της Gazprom να αποκτήσει την ΔΕΠΑ, ένα deal το οποίο τελικά ναυάγησε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.