ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση για τη Sirecled Hellas

16:22 - 16 Δεκ 2015 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Διάκριση για τη Sirecled Hellas
Με διπλή βράβευση διακρίθηκε η Sirecled Hellas, στο πλαίσιο των Energy Mastering Awards 2015, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στο Cine Κεραμεικός, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή που συνοδεύει την επιχειρηματική της πορεία.

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε βραβείο GOLD στην κατηγορία «Energy Efficient & Saving Products» και βραβείο SILVER στην κατηγορία «Smart Lighting – Buildings Energy Management & Controls», απόρροια της απόλυτης ευθυγράμμισης του στρατηγικού της πλάνου με τη διάθεση «έξυπνων» και οικολογικών συστημάτων φωτισμού, και τη μέγιστη αποδοτικότητα.

«Η διπλή αυτή βράβευση στα Energy Mastering Awards 2015  αποτελεί για εμάς μια σημαντική αναγνώριση  και είμαστε όλοι ,εργαζόμενοι και διοίκηση ,υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.  Με την ευκαιρία αυτή επαναλαμβάνουμε την δέσμευση μας  προς τους πελάτες, τους  προμηθευτές , τους εργαζομένους , τους μετόχους  μας και τους άλλους κοινωνικούς εταίρους   ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας  εστιάζοντας  σταθερά στον  σχεδιασμό ,ανάπτυξη και παραγωγή  ποιοτικών κα φιλικών προς το περιβάλλον Συστημάτων  φωτισμού LED» δήλωσε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της SIRECLED Hellas S.A, κ. Δ. Λέντσιος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.