ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μοντέλο ΤΑΡ» στις επενδύσεις αναζητά η κυβέρνηση

11:02 - 18 Ιαν 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
«Μοντέλο ΤΑΡ» στις επενδύσεις αναζητά η κυβέρνηση
Η προώθηση από την ελληνική κυβέρνηση σειρά αδειοδοτήσεων για την κατασκευή του ΤΑΡ αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τη διοίκηση της κοινοπραξίας.

Υπογραμμίζεται ότι η υπογραφή της Πράξης Εγκατάστασης για την Ελλάδα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα αποτελεί άδεια κλειδί, η οποία ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των εργασιών του TAP στην Ελλάδα στα μέσα του 2016.

Γι΄ αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος του TAP Ian Bradshaw με μια θερμή έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με την κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Κυβέρνηση για την άψογη συνεργασία, την εποικοδομητική υποστήριξη, καθώς και τη δέσμευση για την έγκαιρη υλοποίηση του αγωγού. Η Πράξη Εγκατάστασης είναι η μία από τις πιο σημαντικές άδειες για τον TAP στην Ελλάδα, η οποία – μαζί με την Άδεια Εγκατάστασης– θα επιτρέψει την έναρξη της κατασκευής, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου. Ο TAP θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την Κυβέρνηση, τις τοπικές κοινότητες και όλους τους ενδιαφερόμενους».

Παράλληλα η ελληνική κυβέρνηση, όπως αναφέρουν στελέχη της, αναδεικνύει το θέμα του ΤΑΡ ώστε να καταδείξει ότι σε κάθε σοβαρό και τεκμηριωμένο επενδυτικό σχέδιο, που σέβεται το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, η υποστήριξη της διοίκησης είναι δεδομένη.

Γ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:18 - 18 Ιαν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.