ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aναστέλλουν τις κιητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ

14:15 - 11 Φεβ 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Aναστέλλουν τις κιητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ
Αναστολή της προγραμματισμένης από αύριο το πρωί 10ημερης απεργίας αποφάσισε το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, έπειτα από την δέσμευση της διοίκησης να εντάξει στον στρατηγικό σχεδιασμό της για το 2016 αιτήματα που συνδέονται με την ασφάλεια και τις προσλήψεις τεχνικού προσωπικού.

Η άρση του αδιεξόδου στον Ομιλο των ΕΛΠΕ επήλθε έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ Διοίκησης και Σωματείου και συνάντηση των εργαζομένων με τον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

 

Οι δεσμεύσεις της διοίκησης των ΕΛΠΕ έχουν γίνει με τη μορφή δήλωσης την οποία έκανε αποδεκτή η διοίκηση του Σωματείου και τελεί υπό την αίρεση των Περιφερειακών Συνελεύσεων των εργαζομένων.

 

Μεταξύ των δεσμεύσεων που ανέλαβε η διοίκηση των ΕΛΠΕ είναι και η κάλυψη ανά τρίμηνο των κενών που θα προκύπτουν από προγραμματισμένες αποχωρήσεις ή μετακινήσεις τεχνικού προσωπικού στα Διυλιστήρια καθώς και η πριμοδότηση εργαζομένων που συνεργάζονται εμ την εταιρία από 7 έτη και πάνω όταν κριθεί αναγκαία η διαδικασία προσλήψεων στις Διευθύνσεις Υποστήριξης.

 

Χ.Λ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.