ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκδήλωση ΕΒΕΑ για τις προκλήσεις στην Ενέργεια

16:14 - 19 Δεκ 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Εκδήλωση ΕΒΕΑ για τις προκλήσεις στην Ενέργεια
Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής - ΕΛΙΑΜΕΠ και Europe Direct του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Ε.Β.Ε.Α., με την Υποστήριξη του ΕΛΙΑΜΕΠ, του Ε.Β.Ε.Α. και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Ενεργειακή Ένωση: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για την Ελλάδα».

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκαινιάσει σχέδιο για μία Ευρωπαϊκή Ενεργειακή Ένωση με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την επίτευξη ασφαλούς, οικονομικά προσιτής και βιώσιμης ενέργειας για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της ΕΕ, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΒΕΑ.

 

Η συζήτηση θα εστιάσει στα βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και στις προκλήσεις τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και εθνικό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες για την Ελλάδα μέσω της επίτευξης μίας ευρωπαϊκής ενεργειακής στρατηγικής..

 

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κ.Ε.Ε.Ε. & Ε.Β.Ε.Α., Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΙΑΜΕΠ. 

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή των κ.κ. Μιχάλη Θωμαδάκη, Διευθυντή, Τομέα Ενέργειας, Grant Thornton Greece, Θεοδώρου Τσακίρη, Επίκουρου Καθηγητή, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Συντονιστή Ενεργειακού Προγράμματος, ΕΛΙΑΜΕΠ, Νικολάου Φαραντούρη, Καθηγητή, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet Ενέργειας.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Θάνος Ντόκος, Γενικός Διευθυντής ΕΛΙΑΜΕΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.