ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο επί Ενεργειακών Θεμάτων στην Αθήνα

16:53 - 27 Φεβ 2007 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Τη διενέργεια στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2009 του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου επί Ενεργειακών Ρυθμιστικών Θεμάτων αποφάσισε η διεθνής επιτροπή του 3ου Παγκόσμιου Συνεδρίου στην Ουάσιγκτον, μετά από πρόταση του Προέδρου της Ρ.Α.Ε. κ. Μιχάλη Καραμανή.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, ώστε να αποφευχθεί επανάληψη λαθών, να αφομοιωθούν και προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες επιτυχείς χειρισμοί και να σφυρηλατηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης εθνικών αγορών ενέργειας με βάση τον υγιή ανταγωνισμό, με προοπτική τη δημιουργία περιφερειακών ακόμη και παγκόσμιων αγορών που παρέχουν ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση στους φορείς της αγοράς.

Σημειώνεται ότι το WFER είναι το μόνο παγκόσμιο ενεργειακό συνέδριο που ασχολείται με την ρυθμιστική πλευρά των Ενεργειακών Αγορών και η σύγκλησή του αποτελεί ορόσημο στην διεθνή συνεργασία των ρυθμιστών με την συμμετοχή εκατοντάδων συνέδρων από σχεδόν 100 Ρυθμιστικές Αρχές, αλλά και από εθνικές Διοικήσεις και επιχειρηματικούς φορείς, από την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και την Βόρεια και Νότια Αμερική.


Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.