ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Καμπανάκι" για black out

17:32 - 11 Απρ 2007 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
«Καμπανάκι» για τον κίνδυνο black out κατά τους θερινούς μήνες χτύπησε σήμερα ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, αναφέροντας ότι η υδροηλεκτρική παραγωγή είναι μειωμένη κατά 50%.

Ο κ. Αθανασόπουλος από την πλευρά του ανέφερε ότι η διοίκηση της ΔΕΗ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση, απερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου ενημέρωσε μαζί με του υπουργό Ανάπτυξης τον πρωθυπουργό για την πορεία και για τις προοπτικές της επιχείρησης.

Παράλληλα, ο κ. Σιούφας ,ερωτηθείς για τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, απάντησε ότι οι αυξήσεις θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι λογικές.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΔΕΗ δήλωσε ότι χειρίζεται με επιτυχία τη μεγαλύτερη επιχείρηση και ότι οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει θα βοηθήσουν τη ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ κ.Αθανασόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, δήλωσε: «Μετά από δυόμισι μήνες στη ΔΕΗ επισκέφθηκα σήμερα τον Πρωθυπουργό μαζί με τον υπουργό κ. Σιούφα και τον ενημέρωσα για την πορεία και τις προοπτικές της Επιχείρησης, καθώς και για τα διαρθρωτικά της προβλήματα».

Κατά την συνάντηση του κ. Αθανασόπουλου με τον πρωθυπουργό, τέθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην Επιχείρηση, όπως το πως θα πορευθεί η ΔΕΗ στο πλαίσιο της απελυθερωμένης αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας το προσεχές καλοκαίρι.

«Η κυβέρνηση παίρνει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση κατά τους θερινούς μήνες», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.