ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το προφίλ του νέου Προέδρου της ELPEDISON, Αντρέα Τέστι

14:02 - 04 Σεπ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Τη θέση του νέου Εκτελεστικού Προέδρου της ELPEDISON αναλαμβάνει ο κ. Andrea Testi.
Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του μέχρι πρότινος Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Michel Piguet, τo Διοικητικό Συμβούλιο της ELPEDISON, στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα χθες, 3 Σεπτεμβρίου, εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρο τον κ. Andrea Testi.
Ο κ. Andrea Testi, Πυρηνικός Φυσικός, μετά από 12 χρόνια σε διαφορετικές θέσεις σε εταιρείες ενέργειας στην Ιταλία και το εξωτερικό, εργάστηκε από το 2001 έως το 2006 ως Επικεφαλής Διεθνούς Ανάπτυξης στην Enel.
Συνέχισε την πορεία του στην Edison, όπου το 2008 έγινε Διευθυντής της επιχειρησιακής μονάδας International Power και, από το 2015, Αντιπρόεδρος Νότιας Ευρώπης στον Τομέα Διεθνών Δραστηριοτήτων της Électricité de France, τον βασικό μέτοχο της Edison. Ο κ. Testi έχει διευθύνει άμεσα στο παρελθόν την ανάπτυξη και λειτουργία των δραστηριοτήτων παραγωγής ενέργειας της Edison στην Ελλάδα.  Μέχρι τον Ιούνιο του 2012, ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON Power S.A. και μέχρι σήμερα Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON S.A.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ELPEDISON, μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, διαμορφώνεται ως ακολούθως:
 
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.