ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνοιξε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τον διαγωνισμό ΑΠΕ

12:09 - 26 Οκτ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Άνοιξε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τον διαγωνισμό ΑΠΕ
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής - υπεύθυνης δήλωσης και δικαιολογητικών συμμετοχής για τις ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ΑΠΕ με καταληκτική ημερομηνία στις 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναφέρει ότι:

Σε συνέχεια της από 19/10/2018 Ανακοίνωση της ΡΑΕ με την οποία ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για την υπ’ αριθ. 1026/2018 Απόφαση της Αρχής με την οποία προκηρύχθηκαν τρεις ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ΑΠΕ η ΡΑΕ ενημερώνει ότι η εν λόγω Απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://register.marketsite.gr/rae. Παράλληλα, πρέπει  να υποβάλει την αίτησή του και όλα τα σχετικά έγγραφα, σύμφωνα με τους όρους της Προκήρυξης.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων ακολουθούν λεπτομερείς Οδηγοί:

http://acdn.adnxs.com/dmp/async_usersync.html","frameborder":"0","marginwidth":"0","marginheight":"0","scrolling":"no","width":"1","height":"1","topmargin":"0","leftmargin":"0"}}" style="background-image: url('/../img/iframe.png');">
 

1. Οδηγός εγγραφής φυσικού προσώπου

2. Οδηγός εγγραφής εταιρείας και χρήστη

3. Οδηγός εγγραφής νέου χρήστη σε υπάρχουσα εταιρεία

4. Οδηγός υποβολής Αίτησης Συμμετοχής-Υπεύθυνης Δήλωσης και Δικαιολογητικών Συμμετοχής

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Αιτήσεων: Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, 17:00.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.