ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελευταία προθεσμία για την καταβολή του έκτακτου επιδόματος θέρμανσης

09:47 - 28 Δεκ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Σήμερα είναι η τελευταία προθεσμία προκειμένου να πιστωθεί το επιπλέον έκτακτο επίδομα θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι δικαιούχοι είναι οι ίδιοι με τους περσινούς, οι οποίοι θα εισπράξουν επιπλέον 12,5 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου το οποίο επιδοτείται.

Το ποσό θα πιστωθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων, καθώς εκείνοι δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάποια ενέργεια.

Όπως προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση, το επίδομα θα καταβληθεί στους δικαιούχους της Α κλιματικής ζώνης της χώρας στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι κάτοικοι των ορεινών Δήμων της Β κλιματικής ζώνης.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι είναι μόνιμοι κάτοικοι των νομών Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας.

Παράλληλα, το επιπλέον ποσό θα εισπράξουν και οι κάτοικοι των ορεινών δήμων που ανήκουν στους παρακάτω δήμους της λεγόμενης Β΄ ζώνης: Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Χαλκιδικής.

Η εν λόγω απόφαση που υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου ενώ στις υπόλοιπες ζώνες το ποσόν παραμένει 0,125 ευρώ ανά λίτρο.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.