ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΙΝΟΙΛ: Από την μεθεπόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου θα πουλά ρεύμα & φυσικό αέριο Κύριο

08:30 - 19 Μαρ 2019 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΛΙΝΟΙΛ: Από την μεθεπόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου θα πουλά ρεύμα & φυσικό αέριο
Εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει δεσμευτεί η εισηγμένη EλινόΪλ, από την μεθεπόμενη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019, εισέρχεται αυτόνομα με δικά της προγράμματα στην αγορά του ηλεκτρισμού και του φυσικού αερίου, έχοντας μάλιστα και δικά της σήματα, το "Electricon” και το "Aerion”. Στόχος της εισηγμένης να αξιοποιήσει τόσο το πελατολόγιό της ως εταιρεία καυσίμων (20 χιλιάδες πελάτες πετρελαίου θέρμανσης, 20% της αγοράς ντίζελ και μαζούτ για τη βιομηχανία) όσο και το δίκτυο των 620 πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία θα κάνει «ποδαρικό» στο ρεύμα και το φυσικό αέριο  μέσω των εμπορικών σημάτων «Electricon ELIN» και «Aerion ELIN».  Η επέκταση της εισηγμένης θα πραγματοποιηθεί μέσω της στρατηγικής της συνεργασίας που είχε ανακοινωθεί  με την ΗΡΩΝ, στην οποία συμμετέχει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕλινόΪλ σε πρώτη φάση θα προσφέρει συμβόλαια ρεύματος και φυσικού αερίου με βάση τα «πακέτα» της ΗΡΩΝ, με ποιοτικές και όχι τιμολογιακές διαφοροποιήσεις, ενώ στην πορεία θα διαμορφώσει τη δική της τιμολογιακή πολιτική.

Παράλληλα, η ΕλινόΪλ στοχεύει στην ανάπτυξη των εγχώριων πωλήσεών της σε υγρά καύσιμα, ενισχύοντας καταρχήν τους ελέγχους των προϊόντων της μέσα από το πρόγραμμα «Δέσμευση Ποιότητας». Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Bureau Veritas θα πραγματοποιεί κρυφούς ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους σε όλο το δίκτυο, ενώ η Lloyd’s Register θα λειτουργεί ως ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης, ο οποίος θα ελέγχει σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους την αξιοπιστία της διαδικασίας. Για την ενίσχυση των πωλήσεων δεύτερος «πυλώνας» θα είναι τα καύσιμα Crystal, τα οποία εξασφαλίζουν αυξημένη οικονομία και βελτιωμένες επιδόσεις. 

Ανέστης Ντόκας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.