ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρδής Βαρδινογιάννης: Επιθυμία όλων να φτιαχτεί η χώρα όπως πρέπει

13:45 - 05 Ιουν 2019 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Βαρδής Βαρδινογιάννης: Επιθυμία όλων να φτιαχτεί η χώρα όπως πρέπει
«Επιθυμία όλων είναι να φτιαχτεί η χώρα όπως πρέπει», ήταν το μήνυμα με το οποίο έκλεισε την σημερινή Γενική Συνέλευση της Motor Oil, o διοικητικός και μετοχικός ηγέτης του ομίλου, Βαρδής Βαρδινογιάννης. «Και όχι όπως στην Κρήτη, όπου εμείς πάμε αλλιώς, αλλά για ολόκληρη τη χώρα», έσπευσε να συμπληρώσει.

Ανάμεσα στις αποφάσεις της σημερινής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Motor Oil ήταν η διεύρυνση του οικονομικού μπόνους προς τους εργαζομένους και τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου, από τα 9 εκατ. ευρώ στα 10,6 εκατ. ευρώ που ήταν και οι αντίστοιχες περυσινές παροχές.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,95 ευρώ προ φόρου που είναι πλέον στο 10%. Το μέρισμα θα ξεκινήσει να πληρώνεται από τις 3 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το προμέρισμα των 0,35 ευρώ ανά μετοχή, θέση της διοίκησης της Motor Oil είναι ότι επειδή ο αναλογούν φόρος του 15% έχει ήδη πάει στα κρατικά ταμεία, να αποφασιστεί από εκεί πώς θα επιστρέψουν στους μετόχους το 5%. Πιθανότατα αυτό να γίνει με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

Το ΔΣ της ενέκρινε επίσης και την είσοδο στο ΔΣ του Δημοσθένη Ν. Βαρδινογιάννη.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:50 - 05 Ιουν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.