ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θαρατηφόρο ατύχημα υπέστη υπάλληλος της ΔΕΗ

17:18 - 30 Μαϊ 2007 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η εκτέλεση εργασιών εγκατάστασης μεταλλικής καμινάδας κάτω από Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης προκάλεσε τον θάνατο του απασχολούμενουμε τις σχετικές εργασίες και πυρκαγιά σε ακίνητο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ζωγράφου και Καλλιθέας του Δήμου Πολίχνης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Τεχνικοί της ΔΕΗ μετέβησαν άμεσα στον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση, να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη θέση εκτός λειτουργίας της Γραμμής Μεταφοράς που βρίσκεται μεταξύ του ΚΥΤ Θεσσαλονίκης και του Υποσταθμού Δόξας σήμερα στις 11.09 πμ.

Η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Επιχείρησης συνέστησε άμεσα επιτροπή διερεύνησης του ατυχήματος, το πόρισμα της οποίας θα υποβληθεί στη Διοίκηση μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η ΔΕΗ εκφράζει τη βαθειά λύπη της για το ατύχημα προς την οικογένειά του εκλειπόντος και θα συμβάλει με κάθε τρόπο στη διευκόλυνση του έργου των Αρχών για τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.