ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΗ: Τι αποφασίζει το αυριανό διοικητικό συμβούλιο Κύριο

08:03 - 05 Απρ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔΕΗ: Τι αποφασίζει το αυριανό διοικητικό συμβούλιο
Αύριο (6/4) συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΗ για να εγκρίνει τα 11 σχήματα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα περάσουν στην β’ φάση του διαγωνισμού του ΔΕΔΔΗΕ. Οι 11 που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι οι εξής: Macquarie, Ardian, KKR, Blackrock, First State Investments, BCI, CVC, F2I, Oak Hill Advisors, China South power Grid/China three Gorges και Guangzhou Power.

Μιλάμε για την αφρόκρεμα σε ό,τι αφορά τα επενδυτικά κεφάλαια υποδομών και φυσικά ένα τόσο μεγάλο πλήθος ενδιαφερόμενων δημιουργεί ανταγωνιστικό κλίμα στη διαδικασία των προσφορών. Πιθανότατα οι δύο κινέζικες κοινοπραξίες θα εξαιρεθούν από τη διαδικασία λόγω της σύγκρουσης συμφερόντων που έχουν ως εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Στις 6 Μαϊου οι προσφορές για το νέο call center

 H ΔΕΗ προχωρά στη  δημιουργία νέου call center, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες της.

Για τον  νέο διαγωνισμό, ο οποίος αφορά στην  «Παροχή Υπηρεσιών Τηλεφωνικής και Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης Πελατών» και προκηρύχτηκε την Παρασκευή, η ΔΕΗ έχει θέσει ως καταληκτική προθεσμία υποβολής προσφορών την 6η Μαΐου. 

Είναι αξιοσημείωτο ότι, μόλις πέντε μήνες πριν, η επιχείρηση είχε διαθέσει άλλα 16 εκατ. ευρώ, μέσω δυο διαγωνισμών για call center οι οποίοι, τότε, αφορούσαν στην προώθηση νέων εμπορικών πακέτων σε υφιστάμενους και νέους πελάτες που θέλει να προσεγγίσει η ΔΕΗ, αλλά και στην καταγραφή της δυσαρέσκειας των πελατών προκειμένου να διορθώσει προβλήματα και να συγκρατήσει τη διαφυγή μέρους του πελατολογίου της σε άλλους παρόχους.   

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.