ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Schneider Electric: Bronze βραβείο στα φετινά IMPACT BITE AWARDS

15:33 - 29 Σεπ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Schneider Electric: Bronze βραβείο στα φετινά IMPACT BITE AWARDS
Η Schneider Electric ξεχώρισε στα φετινά IMPACT BITE Awards, λαμβάνοντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία ‘Υποδομές Data Center’ για τη συνεργασία της με την εταιρεία Simplex με έδρα στην Κύπρο, που παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών.

Σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας ήταν η αξιόπιστη και η υψηλή απόδοση λειτουργίας του data center της Simplex ακόμη και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Αξιοποιώντας λύσεις και εφαρμογές της Schneider Electric, από συστήματα UPS, που προστατεύουν τον απαραίτητο κρίσιμο μηχανολογικό και IT εξοπλισμό, έως και τις ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης της APC by Schneider Electric, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη συντήρηση και την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας, το data center της Simplex είναι πλέον το πιο σύγχρονο στην Κύπρο. 

Το βραβείο παρέλαβαν ο Νίκος Ζήσιμος, Enterprise Account Executive, Secure Power Division, Schneider Electric, ο Θανάσης Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect, Secure Power Division, Schneider Electric και ο Μιχάλης Ομήρου, Director, Simplex Software & Internet Services, στην επετειακή δέκατη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Οίνου, στην Αθήνα. Για την Schneider Electric, η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη, λειτουργώντας με γνώμονα την ορθολογική χρήση των διαθέσιμων πόρων, την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων και την εξοικονόμηση ενέργειας, δημιουργώντας πιο βιώσιμα, αποδοτικά και διασυνδεδεμένα κτίρια.

Τα IMPACT BITE Awards που διοργανώνονται από την Boussias, επιβραβεύουν την τεχνολογική καινοτομία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τα κορυφαία έργα ICT της χρονιάς που υποστήριξαν, εν μέσω πανδημίας, τη λειτουργία και τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την εκπαίδευση, την υγεία και την εργασία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.