ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Schneider Electric συμμετέχει στο 7ο ψηφιακό Συνέδριο DPO & ICT Security World 2021

18:52 - 09 Δεκ 2021 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η Schneider Electric συμμετέχει στο 7ο ψηφιακό Συνέδριο DPO & ICT Security World 2021
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε ως Silver χορηγός στο 7ο ψηφιακό Συνέδριο DPO & ICT Security World 2021 που διοργανώνει η εταιρεία Teamworks.

Το συνέδριο διεξάγεται αποκλειστικά ψηφιακά στο νέο τρισδιάστατο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο «Πυθαγόρας». Ο κεντρικός άξονας του συνεδρίου είναι η «Ψηφιακή Ασφάλεια: Επένδυση και Αναγκαιότητα εν όψει νέων τεχνολογικών υποδομών και εφαρμογών».

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τη διοργάνωση αναμένεται να συγκεντρωθούν διαδικτυακά περί τους 3.000 συνέδρους από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι  συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν panels με ομιλίες και παρουσιάσεις από επικεφαλής Ψηφιακής Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από Κρατικούς/Δημόσιους φορείς, αλλά και ιδιωτικές εταιρείες.

Ο κ. Αθανάσιος Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect Greece Cyprus Malta της SE εκπροσώπησε τη Schneider Electric στο πλαίσιο της ενότητας του συνεδρίου «Ασφαλείς υποδομές Cloud, Τηλεπικοινωνιών και ψηφιακών υπηρεσιών εν μέσω ισχυρότερων κυβερνοεπιθέσεων». Στην ομιλία του ο κ. Τσικόγιας ανέλυσε τους κύριους άξονες σχεδίασης για τα data centers του μέλλοντος, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις απαιτήσεις ασφαλείας της κάθε εταιρείας, όσο και τις απαραίτητες προϋποθέσεις και βήματα που κάθε επιχείρηση πρέπει να εφαρμόσει στο πλαίσιο της πορείας της προς τη βιωσιμότητα (χάραξη σωστής στρατηγικής, αποδοτικότερη λειτουργία, χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, απαλλαγή από τον άνθρακα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.