ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς κερδίζετε πληρώνοντας το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου

15:33 - 20 Μαϊ 2022 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
"Εσύ πόσο πλήρωσες για ρεύμα και φυσικό αέριο;" Αυτή η ερώτηση κυριαρχεί στις συζητήσεις των Ελλήνων, που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.

Οι λογαριασμοί ενέργειας αποτελούν το μεγάλο πονοκέφαλο των ελληνικών νοικοκυριών, που αναζητούν λύσεις που θα "διασώσουν" τα εισοδήματά τους.

Συναισθανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καταναλωτής, η Εθνική Τράπεζα προχωράει για πρώτη φορά σε μια πρωτοβουλία που δίνει μια μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες της Τράπεζας, με κάθε πληρωμή λογαριασμού ρεύματος ή φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού τους. Τους πόντους αυτούς οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων super markets, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων με είδη τεχνολογίας κ.ά.

Στόχος της Τράπεζας είναι να ελαφρύνει βασικά οικογενειακά έξοδα και να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντισταθμίσουν εν μέρει τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, επιστρέφοντας μέρος της δαπάνης για την κάλυψη άλλων αναγκών του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, θα έχει διάρκεια έως και 31 Αυγούστου 2022 και ισχύει για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών-παρόχων με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση μπορεί να γίνεται μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (Internet banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε από οποιοδήποτε κανάλι της Εθνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του Digital Banking, και να λάβετε την επιβράβευση σε go4more πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φυσικές ή online αγορές σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων, που μπορείτε να δείτε εδώ. Μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www. nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:34 - 20 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.