ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακυρώθηκε η δημόσια εγγραφή της FRI-El Green Power στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου

10:03 - 20 Νοε 2007 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Τυχερή αποδεικνύεται η Τέρνα Ενεργειακή, καθώς λίγες ημέρες μετά την εισαγωγή της στο ελληνικό Χρηματιστήριο η ομοειδής ιταλική εταιρεία FRI-EL Green Power ακύρωσε την δημόσια εγγραφή για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο. Η δημόσια εγγραφή της ιταλικής εταιρείας είχε προγραμματιστεί για το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου, αλλά η εταιρεία δεν πέτυχε επαρκή κάλυψη ιδιαίτερα από επενδυτές από τις ΗΠΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FRΙ-EL. Josef Gostner επικαλούμενος τις κακές συνθήκες στις χρηματιστηριακές αγορές και επισημαίνοντας ότι και η μετοχή της ελληνικής εταιρείας Τέρνα Ενεργειακής υποχώρησε κατά 9% στην Αθήνα, δήλωσε η εταιρεία έχει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές της τον επόμενο χρόνο και ότι θα επιχειρήσει να κάνει πάλι δημόσια εγγραφή από τον Μάρτιο του 2008. επίσης δεν απέκλεισε να πουλήσει μέρος των μετοχών σε private equity fund.

Η FRI-EL Green Power είχε αποτιμηθεί σε ανάλογα επίπεδα με αυτά της Τέρνα 921-1.383 εκατ. ευρώ με συμβούλους τις UniCredit και Merrill Lynch.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.