ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες: Αύξηση κερδών κατά 93,6%

13:13 - 30 Νοε 2006 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη παρουσίασε η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Ειδικότερα τα ενοποιημένα Κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε 3,20 εκατ ευρώ έναντι 1,65 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου, σημειώνοντας αύξηση 93,6%.

O ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες  για το εννεάμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκε στα 26,42 εκατ. ευρώ έναντι 17,17 εκατ. ευρώ που ήταν στο περυσινό εννεάμηνο με αποτέλεσμα να παρουσιάσει αύξηση της τάξης του 53,8 %.

Στο ίδιο διάστημα, τα κέρδη προ φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) εμφάνισαν αύξηση της τάξεως του 85,17% φθάνοντας στα 6,81 εκατ. Ευρώ στο φετινό εννεάμηνο, έναντι 3,67 εκατ. Ευρώ που ήταν στο εννεάμηνο του 2005.

Τα ενοποιημένα Κέρδη προ φόρων στο τέλος του φετινού εννεαμήνου διαμορφώθηκαν στα 4,75 εκατ. ευρώ έναντι 2,26 εκατ ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου σημειώνοντας θεαματική αύξηση της τάξεως του 110,33% αντανακλώντας τη συνεχή βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της εταιρίας και των θυγατρικών της.

Σημειώνεται ότι στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για το πρώτο ενεάμηνο 2006 συμπεριλαμβάνεται με τη μέθοδο της ολικής ενοποίησης, η εταιρία NEPTUNUS ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ. Η ανωτέρω εταιρία εξαγοράστηκε στην τρέχουσα χρήση. Η διοίκηση της ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΒΕΕ παραμένοντας προσηλωμένη στην ολοκλήρωση των επενδύσεων της στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, εκτιμά ότι η ανωτέρω θεαματική βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του πρώτου εννεαμήνου αναμένεται να συνεχιστεί και να απεικονιστεί αντιστοίχως και στα ετήσια οικονομικά μεγέθη και αποτελέσματα της.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.