ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Σελόντα με Carrefour Μαρινόπουλος

19:17 - 11 Δεκ 2006 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
O όμιλος Σελόντα και ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος προσφέρουν επώνυμο φρέσκο λαβράκι με την ονομασία Λαβράκι «Ποιοτική Οδός». Έτσι μετά την τσιπούρα, και το λαβράκι θα διατίθεται με την ειδική επώνυμη σήμανση «Ποιοτική Οδός» σε όλα τα καταστήματα Carrefour και Champion Μαρινόπουλος.

Η διεύρυνση της συνεργασίας του Ομίλου Σελόντα και του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος επισημοποιήθηκε σε σχετική ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα, σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Σελόντα στην Κορινθία στην οποία παραβρέθηκαν οι διοικήσεις και στελέχη των δύο ομίλων.

Τα Ιχθυοτροφεία ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ, από το 2001, προμηθεύουν καθημερινά με φρέσκια ελληνική τσιπούρα τα καταστήματα Carrefour και Champion, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα προϊόν εγγυημένης ποιότητας και ασφάλειας, κάτω από το σήμα «Ποιοτική Οδός».

Πρόκειται για μία συνεργασία που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου έλληνα καταναλωτή, καθώς η Τσιπούρα και το Λαβράκι «Ποιοτική Οδός»:

  • Εκτρέφονται για τον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος αποκλειστικά από τα ελληνικά Ιχθυοτροφεία ΣΕΛΟΝΤΑ σύμφωνα με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας για τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000/HACCP), την καλή παραγωγική πρακτική (AGROCERT, FEAP CODE OF CONDUCT) και την προστασία του περιβάλλοντος (ISO 14000, EMAS).
  • Τρέφονται με αγνές ιχθυοτροφές που διασφαλίζουν την υψηλή και σταθερή ποσότητα σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω3.
  • Τρέφονται με ισορροπημένες, φυσικές ιχθυοτροφές, ανάλογες των διατροφικών συνηθειών του ψαριού, χωρίς προσθήκη ορμονών, χωρίς διοξίνες ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χωρίς παραπροϊόντα χερσαίων ζώων.
  • Έχουν εξασφαλισμένη ιχνηλασιμότητα, δηλαδή οι πληροφορίες για τον τρόπο εκτροφής, «από τη φάρμα μέχρι το πιάτο».
  • Φτάνουν στον καταναλωτή ολόφρεσκα καθώς διατηρούνται συνεχώς σε πάγο, από την εξαλίευση μέχρι την ταχύτατη παράδοση στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.