ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σελόντα: Προς απορρόφηση της Πάρκο Πέρδικα

16:44 - 11 Ιαν 2007 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Την έναρξη των εργασιών της συγχώνευσης, με απορρόφηση της εταιρίας Ιχθυοκαλλιέργειες Πάρκο Πέρδικα από την Ιχθυοτροφεία Σελόντα ανακοίνωσε η τελευταία, βάσει των αποφάσεων των Δ.Σ. των εταιριών Ιχθυοτροφεία Σελόντα και Ιχθυοκαλλιέργειες Πάρκο Πέρδικα στις 29/12/2006.

Η συγχώνευση με απορρόφηση θα γίνει με βάσει τον Ισολογισμό μετασχηματισμού της 31/12/2006 σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2166/93 και του Κ.Ν. 2190/20 περί Ανωνύμων Εταιρειών.

Αναφέρεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο της Σελόντα θα παραμείνει αμετάβλητο δεδομένου ότι η απορροφούσα κατέχει το 100% των μετοχών της απορροφημένης εταιρίας, όπου λόγω σύγχυσης οι μετοχές της απορροφημένης εταιρίας θα ακυρωθούν.

Η συγχώνευση τελεί υπό την έγκριση των Γενικών Συνελεύσεων των δύο εταιριών και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες, για ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, όσον αφορά τις λεπτομέρειες της διαδικασίας της συγχώνευσης θα υπάρχουν, μετά τις εγκρίσεις των αποφάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων για το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Νομαρχίας, καταλήγει η ανακοίνωση.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.