ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν τα πρώτα μπλόκα: Στους δρόμους οι αγρότες

14:12 - 23 Ιαν 2017 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Ξεκίνησαν τα πρώτα μπλόκα: Στους δρόμους οι αγρότες
Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι λίγο πριν από τις 12.30 το μεσημέρι έκλεισαν τη νέα εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Ειδικότερα, μέλη του αγροτικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν περίπου στις 10.30 το πρωί στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη νέα εθνική οδό, όπου προχώρησαν στον αποκλεισμό. Η κίνηση των οχημάτων αρχικά γινόταν από την παλαιά εθνική οδό, ενώ ο δρόμος άνοιξε δύο χρόνια αργότερα.

 

Στο μεταξύ στην Ηλεία αγρότες έχουν συγκεντρωθεί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Αμαλιάδας, έχοντας παρατάξει αγροτικά μηχανήματα και φορτηγά, χωρίς όμως να έχουν κλείσει το δρόμο.

 

Μπλόκα στήνονται, όμως και σε άλλες περιοχές της χώρας.

 

Στην Ηλεία αγρότες έχουν συγκεντρωθεί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Αμαλιάδας, έχοντας παρατάξει αγροτικά μηχανήματα και φορτηγά, χωρίς όμως να έχουν κλείσει το δρόμο.

 

Στις πλατείες των χωριών παρατάσσουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες της δυτικής Θεσσαλίας, καθώς την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, το πρωί θα αναχωρήσουν για το μπλόκο της Νίκαιας, αφού προηγηθούν προσυγκεντρώσεις.

 

Λίγο νωρίτερα αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Κομπότι, με τρακτέρ έκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα την Ιόνια Οδό στην έξοδο για την κωμόπολη και στην συνέχεια συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας.

 

Από το γεφύρι της Άρτας, ξεκίνησαν στις 11.00 το πρωί τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

 

Στην Ημαθία, αγρότες ξεκίνησαν με τα τρακτέρ τους από τον κόμβο της Κουλούρας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Βέροιας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:26 - 23 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.