ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φίλαιος: «Χρηματοδοτικά εργαλεία, επενδύσεις και ευκαιρίες στην ελαιοκομία»

12:30 - 14 Νοε 2017 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Φίλαιος: «Χρηματοδοτικά εργαλεία, επενδύσεις και ευκαιρίες στην ελαιοκομία»
Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου και ώρα 5μ.μ στο ΒΕΑ - Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας 18.

Στην ημερίδα, η οποία έχει τον τίτλο «Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Επενδυτικές Δυνατότητες & Προωθητικές Ευκαιρίες στον Ελαιοκομικό Τομέα», θα αναπτυχθούν θέματα όπως: «Χρηματοδοτικά εργαλεία αναπτυξιακών πρωτοβουλιών» από στέλεχος της τραπεζικής αγοράς, «Επενδυτικές δυνατότητες βελτίωσης υποδομών» από τον κ.Παναγιώτη Καραντώνη, Αν.Διευθυντή ΣΕΒΙΤΕΛ & Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ, «Προωθητικές ευκαιρίες και εξωστρέφεια» από τον κ. Γιώργο Οικονόμου, Διευθυντή του ΣΕΒΙΤΕΛ & Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ και «Οι εκθέσεις, εργαλείο στην προώθησης των ελαιοκομικών προϊόντων» από τον κ. Νίκο Χουδαλάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM AE.

Παράλληλα, θα γίνει επίσης Παρουσίαση του θεσμού“ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ” που περιλαμβάνει δράσεις στο πλαίσιο της περιόδου εορτασμού από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, καθώς και του Διαγωνισμού Ποιότητας Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟΣ 2018”, ως “Κορυφαία ευκαιρία για διάκριση” από την Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, κα Έφη Χριστοπούλου.

Πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της εκδήλωσης βραβευθέντες του Διαγωνισμού “ΚΟΤΙΝΟΣ 2017”, θα παρουσιάσουν την εμπειρία, τις διαπιστώσεις και τα επαγγελματικά οφέλη που είχαν από τη βράβευσή τους.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για το κοινό μετά από δήλωση στο τηλ. 2103238856. 

filaios 1

 

Tο πρόγραμμα της ημερίδας:

 

filaios 2

Τελευταία τροποποίηση στις 12:44 - 14 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.