ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθηνές & έξυπνες λύσεις ασφάλισης υγείας προσφέρουν οι ασφαλιστικές

10:16 - 20 Νοε 2015 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Φθηνές & έξυπνες λύσεις ασφάλισης υγείας προσφέρουν οι ασφαλιστικές
Εναλλακτικές λύσεις ολοκληρωμένων υπηρεσιών δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας για κάθε βαλάντιο προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Πρόκειται για μία κατηγορία «έξυπνων» ασφαλιστικών προϊόντων υγείας που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι οι κάτοχοι αυτών των προϊόντων μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνο σε συγκεκριμένα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές, με προσιτό ασφάλιστρο.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτού του είδους προσφέρουν όλες τις καλύψεις αλλά μόνο στο νοσοκομείο στο οποίο αναφέρεται. Ο περιορισμός αυτός έχει ένα θετικό αποτέλεσμα για τον ασφαλισμένο αφού ρίχνει σχεδόν το μισό σε σύγκριση με ένα «κλασικό» ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας, το κόστος ασφάλισης.

Ειδικότερα ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε μία αποκλειστική συνεργασία με ένα ιδιωτικό νοσοκομείο η κλινική και έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο «κουμπωμένο» πάνω στις δυνατότητες του συγκεκριμένου νοσοκομείου.
Ο ασφαλισμένο μπορεί να αγοράσει αυτό το συμβόλαιο και να έχει πλήρη πρόσβασης τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης ιδιωτικής μονάδα περίθαλψης υγείας. Το ετήσιο κόστος ασφάλισης για ένα τέτοιο συμβόλαιο μπορεί να είναι στο μισό ενός ανάλογου σε καλύψεις προγράμματος που όμως ισχύει για οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Με την αποκλειστική συνεργασία που έχουν όμως οι ασφαλιστικές με το συγκεκριμένο νοσοκομείο αποκτούν μειωμένες χρεώσεις από τη μονάδα με αποτέλεσμα να μειώνουν και αυτές με τη σειρά τους το κόστος ασφάλισης.
Σε μία εποχή που η αγοραστική δύναμη του μέσου νοικοκυριού συνεχώς μειώνεται αυτού του είδους τα συμβόλαια αποτελούν μία προσιτή ασφαλιστική λύση για κάθε βαλάντιο.
Ενδεικτικά μπορεί να αναφερθεί το πρόγραμμα Προνομιακή Προστασία, της Εθνικής Ασφαλιστικής που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, προκειμένου να σας προσφέρει κάλυψη όλου το φάσματος των αναγκών για ασφάλιση εξόδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, με προσιτό κόστος.
Επίσης η GeneraIi Hellas διαθέτει το πρόγραμμα Health Care Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε αποκλειστική συνεργασία με τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου, ενώ σε συνεργασία με τον όμιλο Υγεία και την Κλινική Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης, διαθέτει το Medical Prime ένα δυναμικό πρόγραμμα υγείας που εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στη Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης. Στην πρωτοβάθμια φροντίδα συνεργάζεται και με δυο διαγνωστικά κέντρα το Πολυιατρείο Δυτικής Αθήνας Πρωτοβάθμιας Ιατρική ΑΕ και το Πολυιατρείο Αθηνών Bio-Check A.E.
Αντίστοιχα, η NN Hellas προωθεί τα προγράμματα Orange Easy, σε συνεργασία με την Βιοκλινική, το metropolitan και τον Όμιλο του Ιατρικού.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:17 - 20 Νοε 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.