• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Ασφάλειες

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Στα 3,85 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά το εντεκάμηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου Οκτωβρίου, καταγράφοντας άνοδο 8,3% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με την έρευνα της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA”, στον Πειραιά (https://www.yoda-odc.gr).

Τη συνεργασία της με αντασφαλιστικές εταιρίες υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας ανακοίνωσε και για το τρέχον έτος η MINETTA Ασφαλιστική.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με επιτυχία την ετήσια επιτήρηση αναφορικά με το πρότυπο ISO 50001:2011, η οποία διενεργήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα TÜV NORD και αφορά στο σύστημα που διατηρεί η Εταιρία σχετικά με την ενεργειακή διαχείριση.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος ακαδημαϊκός κύκλος του Advanced Program in Management for Insurance Executives, της πολύ επιτυχημένης πρωτοβουλίας της Eurolife FFH, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση και αποδοχή από όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Tο τετράτομο έργο Η Πνευματική Πορεία του Γένους με όχημα το χειρόγραφο και το έντυπο βιβλίο, του Κώστα Σπ. Στάικου, συμπληρώθηκε με την έκδοση του τελευταίου τόμου και αποτελεί, πλέον, ένα μοναδικό επίτευγμα συμπερίληψης όλων των στοιχείων και πληροφοριών για την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική Γραμματεία, από τα μέσα του 13ου αιώνα μέχρι τα πρώτα χρόνια του 19ου, πριν από την Επανάσταση του 1821. 

Η έκπληξη ήλθε από τα πρώτα κιόλας βήματα του οργανισμού το 1969. Ήταν μια από τις εταιρίες που ασφάλισε το πλήρωμα του Aπόλλων 11 (Άμστρονγκ, Όλντριν και Κόλινς) που ήταν οι πρώτοι άνθρωποι στην ιστορία που πάτησαν το πόδι τους στην σελήνη τον Ιούλιο του 1969. Η Interamerican ξεκινούσε ένα μεγάλο ταξίδι καινοτομίας με το πρώτο αστρασφαλιστήριό της!

Αύξηση στην Παραγωγή Ασφαλίστρων πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη το έτος 2021. Η Εταιρία κατάφερε όχι μόνο να υλοποιήσει το στόχο του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου, αλλά να τον ξεπεράσει, σημειώνοντας αύξηση και σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αυξήθηκαν τα ελάχιστα υποχρεωτικά όρια ασφάλισης αστικής ευθύνης έναντι τρίτων, από 1.220.000 ευρώ, σε 1.300.000 ευρώ για σωματικές βλάβες ανά θύμα και σε 1.300.000 ευρώ για υλικές ζημιές ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυμάτων.

Τακτική στη συνάντησή της με τους άπορους και άστεγους της Αθήνας στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, η INTERAMERICAN προσέφερε και φέτος τα 1.200 γεύματα που ετοίμασε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. 

Για ακόμη μία χρονιά ο όμιλος Howden Matrix, με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ολοκλήρωσε τις δράσεις ΕΚΕ για το 2021, υποστηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το έργο του Συλλόγου «ΠΝΟΗ για το Παιδί και Οικογένεια».

Τακτική στη συνάντησή της με τους άπορους και άστεγους της Αθήνας στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, η INTERAMERICAN προσφέρει και φέτος τα 1.200 γεύματα που ετοιμάζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Τα γεύματα θα διανεμηθούν συσκευασμένα σε κοινωνικές δομές, καθώς και σε άστεγους που διαβιούν σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου κήρυξε 48ωρη προειδοποιητική απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου και Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 με βασικό αίτημα  την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους χιλιάδες εργαζόμενους στην επιχείρηση. 

σελίδα 1 από 123
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman