• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Ασφάλειες

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Νέος CEO της Allianz Ελλάδος ο Χρήστος Γεωργακόπουλος

Η Allianz Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, παράλληλα με τη σημερινή του θέση ως CEO της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, θα αναλάβει το ρόλο του CEO της Allianz Ελλάδος από την 1η Ιανουαρίου 2023, μετά την αποχώρηση της Φιλίππας Μιχάλη στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Η αλλαγή υπόκειται στην έγκριση της ρυθμιστικής αρχής.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική ο Robert Gauci

Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι, ο κ. Robert Gauci αναλαμβάνει την ευθύνη του Διευθύνοντος Συμβούλου, αντικαθιστώντας τον κ. Σταύρο Κωνσταντά.

Ασφαλιστικές αποζημιώσεις €1,4 εκατ. για τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου

Ολοκληρώθηκε η έρευνα μεταξύ των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων - μελών της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος σχετικά με την πρώτη εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, πλημμύρες, υδροστρόβιλος) που επικράτησαν στην Ελλάδα (Αττική, Θεσσαλία, Μακεδονία, νησιά Αιγαίου) την περίοδο 22 - 27 Αυγούστου 2022.

Συνεργασία Ευρωπαϊκή Πίστη- ΙΑΣΩ: Ασφάλιση χωρίς κόστος στα νεογέννητα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη μαζί με το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη, δημιούργησαν το Baby Health Plus, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, το οποίο θα προσφέρεται χωρίς κόστος σε κάθε νεογέννητο.

Νέος Στόλος για την Άμεση Βοήθεια της Interamerican

Η Ιnteramerican με στόχο την περαιτέρω μείωση του χρόνου ανταπόκρισης σε περιστατικά άμεσης βοήθειας των ασφαλισμένων της, καθώς και την ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του στόλου των οχημάτων Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

Η Anytime κέρδισε 2 βραβεία στα Social Media Awards

Mε σταθερό στόχο να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή, προσφέροντας πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση, η Anytime της Interamerican, απέσπασε 2 βραβεία στα φετινά Social Media Awards, αποδεικνύοντας ότι η απλότητα, η εξυπηρέτηση και το αίσθημα εμπιστοσύνης, χτίζουν το εντυπωσιακό και engaging περιεχόμενο που κάθε brand επιζητά, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. 

CNP Ζωής: «Επενδύσεις σε περίοδο κρίσης»

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2022 η CNP ΖΩΗΣ συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Επενδύσεις σε περίοδο κρίσης», που πραγματοποίησε η εταιρία Freedom στην αίθουσα διαλέξεων των κεντρικών της γραφείων στη Βούλα. 

ΕΑΕΕ: «Ζήσε Ασφαλώς!»- Νέα καμπάνια για την αξία της πρόληψης

Με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης (11 Νοεμβρίου), η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εγκαινιάζει νέα διαδικτυακή καμπάνια για την αξία της πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε Ασφαλώς!».

Αποχωρεί από την ΝΝ Ελλάδος η CEO, Μαριάννα Πολιτοπούλου

Αποχωρεί από τη θέση της CEO της NN Hellas η Μαριάννα Πολιτοπούλου.

 

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Σημαντική η ασφάλιση σε περιόδους ύφεσης- οικονομικής αβεβαιότητας

Με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Υδρόγειος Ασφαλιστική παραθέτει κείμενό της στο οποίο εξηγεί τα πολύπλευρα οφέλη της ασφάλισης.

Interamerican: Αφιερώνει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης στους ασφαλιστικούς συμβούλους της

Φέτος, η Interamerican γιορτάζει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης τιμώντας τους συνεργάτες της, οι οποίοι μέσα από τον σπουδαίο ρόλο τους ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι συνδράμουν σημαντικά στην εκπλήρωση της αποστολής της εταιρίας να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ολικός ανασχεδιασμός του Portal Συνεργατών «My Policy»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της και με motto «Digital yet Human», προχώρησε σε ριζικό ανασχεδιασμό του Portal Συνεργατών «My Policy», με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών, την ενοποίηση της φυσικής και της ψηφιακής εμπειρίας του πελάτη και την ελαχιστοποίηση των διαχειριστικών ενεργειών του Δικτύου Πωλήσεων.  

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Πιστοποίηση 4 αστέρων κατά EFQM

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι εκπλήρωσε με απόλυτη επιτυχία όλα τα κριτήρια του Διεθνούς Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM αναβαθμίζοντας σε «4 Star Recognised by EFQM Company» την προηγούμενη πιστοποίησή της 2 αστέρων.

σελίδα 1 από 138
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman