ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα συγκέντρωση των ασφαλισμένων στην Ασπίς Πρόνοια

11:10 - 08 Ιαν 2016 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Νέα συγκέντρωση των ασφαλισμένων στην Ασπίς Πρόνοια
Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια καλεί όλους τους ζημιωθέντες να παραστούν στην συγκέντρωση ενημέρωσης που θα διεξαχθεί στον ξενοδοχείο Hilton Αθηνών την Παρασκευή 08/01/2016 και ώρα 20:00-22:00.

Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα Εσπερίδες η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν στον Σύλλογο. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση θα αναλυθούν όλα τα πρόσφατα γεγονότα και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις από τους ειδικούς επί των θεμάτων αυτών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώην ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια έχουν δικαίωμα μέχρι τις 18 Ιανουαρίου να ασκήσουν ανακοπές προκειμένου να επιτύχουν την αναγνώριση της απαίτησής τους για αποζημίωση από το προϊόν της εκκαθάρισης. Από τη διαδικασία της αναγγελίας για την οριστικοποίηση του πίνακα δικαιούχων αποζημίωσης έχουν εξαιρεθεί, σύμφωνα με τον Σύλλογο, 220.000 συμβόλαια τα οποία δεν αναγνωρίζονται ως «ασφαλιστήρια» από την εκκαθάριση, προκαλώντας βέβαια την έντονη αντίδραση του Συλλόγου, ο οποίος έστειλε και επιστολή στον Πρωθυπουργό για το θέμα αυτό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.