ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασφάλιση κατοικίας από την AIG

16:12 - 10 Ιουλ 2017 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ασφάλιση κατοικίας από την AIG
Ενόψει των διακοπών, η προστασία της κατοικίας μας έρχεται ψηλά στις προτεραιότητές μας: είναι άλλωστε η περίοδος κατά την οποία αυξάνονται τόσο τα κρούσματα κλοπών λόγω της απουσίας μας, όσο και ο κίνδυνος πυρκαγιάς, ειδικά αν μένουμε κοντά σε δασική ή αγροτική περιοχή.

Ενώ η ανησυχία αρκετών ιδιοκτητών αφορά το κόστος ενός ασφαλιστικού προγράμματος, τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της AIG προσφέρονται σε μια ιδανική σχέση κόστους και πληρότητας καλύψεων, δίνοντας στους ασφαλισμένους την ευελιξία να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και την οικονομική τους δυνατότητα.


Συγκεκριμένα, η AIG προσφέρει το βασικό και το διευρυμένο πρόγραμμα, ενώ για κατοικίες με πιο σύνθετες ανάγκες υπάρχει η πλήρης κάλυψη και η ασφάλιση σε συμφωνημένες αξίες.

 

Ξεκινώντας από το βασικό πρόγραμμα, η AIG παρέχει επτά απαραίτητες καλύψεις, όπως η πυρκαγιά, η έκρηξη, οι ζημιές από καπνό, η προστασία υπασφάλισης κ.α. Αντίστοιχα, το διευρυμένο πρόγραμμα παρέχει ό,τι και το βασικό, καθώς επίσης δεκαοκτώ επιπλέον καλύψεις, μεταξύ των οποίων η διάρρηξη σωληνώσεων, η πλημμύρα, οι ζημιές από χιόνι, η αστική ευθύνη κ.α.

 

Πέραν αυτών, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει μέσα από μια σειρά επιπλέον καλύψεων, όπως η κλοπή, ο σεισμός, η οικογενειακή αστική ευθύνη, κ.α. ώστε να διαμορφώσει το πρόγραμμα και το τελικό κόστος σύμφωνα με τις ανάγκες του. Πρόσφατα μάλιστα, η AIG προσέθεσε μια επιπλέον κάλυψη, την τυχαία υλική ζημιά: αυτό σημαίνει πως είτε σπάσει το αγαπημένο μας βάζο, είτε καταστραφεί κάποιο αντικείμενο στο σπίτι μας, μπορούμε να έχουμε τη σιγουριά ότι θα αποζημιωθούμε γι’ αυτό.

 

Τέλος, με μια σειρά μοναδικών εκπτώσεων, η AIG μειώνει το κόστος των ασφαλίστρων, παρέχοντας:

  • 10% έκπτωση σε περίπτωση ασφάλισης πολλαπλών κατοικιών
  • 10% έκπτωση σε περίπτωση ασφάλισης του αυτοκινήτου
  • 20% έκπτωση σε περίπτωση ασφάλισης κατοικίας με ενυπόθηκο δάνειο

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσουμε απροστάτευτο ίσως το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο, το σπίτι μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης επισκεφτείτε το website της AIG.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.