ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αδαμαντιάδης επικεφαλής ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της ΕΧΙΝ

09:50 - 19 Δεκ 2017 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ο Αδαμαντιάδης επικεφαλής ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της ΕΧΙΝ
Στο μέχρι τώρα Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ασφαλιστικής Εταιρείας του Ομάν Χρήστο Αδαμαντιάδη ανέθεσε η ΕΧΙΝ, προτιμητέος αγοραστής της Εθνικής Ασφαλιστικής, για να αναλάβει επικεφαλής των επεκτατικών ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της.

Με έδρα τη Ζυρίχη ο Χρ. Αμαντιαντάδης, αναμένεται να είναι κύριος εκτελεστικός διευθυντής της EXIN. Ένας από τους πρώτους ρόλους του θα είναι να επιβλέπει την επιτυχή εκτέλεση της συμφωνίας των 718 εκατ. για την απόκτηση της  Εθνικής Ασφαλιστικής Α.Ε.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαδικασίες ελέγχου από την ΤτΕ. Ωστόσο μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πακέτου του 75% των μετοχών από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

«Είναι ουσιαστική προσθήκη στον Όμιλό μας και θα αναλάβει συναρπαστικές και προκλητικές εργασίες στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων και μελλοντικών εξαγορών» τόνισε ο  διευθύνων σύμβουλος του ομίλου EXIN, Matt Fairfield, με αφορμή την πρόσληψη του  κ. Χρ. Αδαμαντιάδη, τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που αντιμετωπίζω αυτή τη νέα πρόκληση και πραγματικά προσβλέπω στη συνεργασία με τους επενδυτές και τη διοίκηση της EXIN για να αξιοποιήσω πλήρως το δυναμικό του φιλόδοξου, πολυεθνικού οράματος της εταιρείας» σημείωσε από την πλευρά του ο Χρ. Αδαμαντιάδης - ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην AIG Ελλάς Α.Ε.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.