ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ασφαλιστική: Η EXIN επιχειρεί να ρίξει τους τόνους-Προχωράμε κανονικά

18:30 - 07 Φεβ 2018 | ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Εθνική Ασφαλιστική: Η EXIN επιχειρεί να ρίξει τους τόνους-Προχωράμε κανονικά
Η EXIN επιχειρεί να ρίξει τους τόνους της διαμάχης με τους Calamos και Koudounis. Σε μία λιτή ανακοίνωση δεν σχολιάζει καν την εις βάρος της δικαστική αγωγή και δηλώνει πως "παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών.

Οι John P. Calamos και John S. Koudounis, επιχειρηματικοί παράγοντες που συμμετέχουν μέσω της ΕΧΙΝ στο σχήμα που έχει προκριθεί για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατέθεσαν δικαστική αγωγή και ζητούν την άμεση αποπληρωμή ποσού άνω των 41 εκατ. δολαρίων, σε αρχικό κεφάλαιο συν τόκους, που τους χρωστά η EXIN.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση το ποσό αυτό προκύπτει από μια σειρά δανειακών συμφωνιών, που έλξαν στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Η κίνηση αυτή, ουσιαστικά διαλύει το σχήμα που διεκδικεί την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής και το deal κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η EXIN εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να υποβαθμίσει το γεγονός, αναφέροντας πως συνεχίζει κανονικά τις διαδικασίες για να προχωρήσει η συμφωνία.

Η EXIN σημειώνει πως έχει ενημερωθεί ότι ένας από τους συνεργάτες της έχει επιλέξει να κινηθεί δικαστικά εναντίον της, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσει αυτές τις κινήσεις και τις απειλές. 

Όπως υπογραμμίζει "παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην ταχεία ολοκλήρωση της συναλλαγής της Εθνικής Ασφαλιστικής εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.